![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam wszystkich bardzo serdecznie!!
Dzisiaj chcialabym zaprezentowac swoj drugi dom na forum. Bez gatki szmatki: ![]() Na zewnatrz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() Jadalnia ![]() ![]() ![]() Lazienka na dole ![]() ![]() Lazienka na gorze ![]() ![]() ![]() Sypialnia rodzicow ![]() ![]() ![]() ![]() Pokoj dziewczynki ![]() ![]() ![]() ![]() Pokoj chlopca ![]() ![]() Korytarz ![]() Korytarz na pietrze ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Przepraszam za brak rzutow , lecz gdy wlasnie mialam je robic komputer niestety odmowil mi posluszenstwa i sie zawiesil niezapamietujac mojego domu.. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Fakt, szkoda że nie ma rzutów, tak po prawdzie to nie mam pojęcia jak wygląda pokój chłopca czy dziewczynki. Staraj się robić zdjęcia z większego oddalenia, wtedy fajnie widać całe pomieszczenia, a nie tylko kąty. (polecam Tab i znak "-")
Jak zobaczyłam bryłe, skojarzyła mi się z kolejnym, nudnym, czystym maxisem, a tu miło się rozczarowałam - Podoba mi się umeblowanie. Czepnąć mogłabym się tego pianina w salonie, braku jakiegoś ogrodzenia (ten leżak przy wejściu też tak w kit... ![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Chętnie się tu rozgoszczę. Podoba mi się, nie mam większych zastrzeżeń. No może poza brakiem podłogi w dolnym korytarzu (no chyba, że tak ma byc)
8/10
#4 |
|
![]()
Nie podoba mi sie tylko to, że wygladał na mały wiejski domek, a okazuje sie nie wiejskim domkiem a nowoczesnym"czyms". Nie umiem tego nazwac.
Jak dla mnie na zewnątrz powinien zostac zastosowany styl troszke bardziej wiejski... A dokladnie chodzi mi o parasolke. Bardzo rzuciła mi sie w oczy. Reszta cacy! Szkoda, że usunoł Ci sie domek ![]()
#5 |
Guest
|
![]()
Podoba mi sie nawet.1
Cos mi tam nie dopisało.!Ale nic.! 8/10 |
![]() |
#6 |
|
![]()
Wnętrze piękne lecz nie obraź sie bryła brzydka nie podoba mi sie.
Ocena - 1 za bryłe 9/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Dziękuję za dotychczasowe oceny(fakt do bryl nie mam ręki).
Dziękuję takze Linei za podpowiedz z "Tab'em" - nie mialam pojecia do tej pory ,ze taka funkcja istnieje. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba, przytulny przyjemny i ciepły - zarówno z zewnątrz jak i w środku.
Sypialnia rodziców i łazienki nie do końca przypadły mi do gustu, ale nie są złe. 9/10 |
![]() |
#9 |
|
![]()
bryła mi się nie podoba. taka nudna trochę.
za to wnętrze już dużo fajniejsze. ładne kolory i ogólnie przytulnie umeblowane. pokój chłopca tylko nie bardzo mi się podobał, bo jakoś tak w nim 'chłodno'. 8/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Bryła porażka, ale za to wnętrza super. Ocena: 8/10
pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez kubuss : 11.01.2009 - 11:11 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|