![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam problem dotyczący pobieranych budynków, mianowicie nie wiem gdzie one sie znajduja, kiedy pobieram z MTS2 pojedyncze elementy wszystkie działają podobnie z innych stron, ale kiedy pobieram budynki, nie ma ich w budynkach, wczoraj pobrałam szpitale z MTS2 i nie mam ich, a bardzo zalezy mi na tym szpitalu :
http://www.arrivee-d-air-sims.fr/_htm/05/01/m_r_11.html ale tez mi sie nie pobral, moze szukam go w zlym miejscu ? Albo zle go pobrałam? kliknelam na ta opcje na samym dole "Télécharger l'hopital" Naprawde bardzo mi na nim zalezy, bo sa tam dla matek w ciazy, inkubatory dla niemowlaków, pomozcie mi PROSZE ! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Pod opisem jest informacja odnośnie dodatków wymaganych do działania tego szpitala ("addons et kits requis..."). Jesteś pewna że masz wszystkie, które są potrzebne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A ja pobrałam ten sam plik co ty i u mnie jest szpital. Prawdopodobnie nie masz jakiegoś dodatku lub źle zainstalowałaś szpital. Gdy pobierzesz szpital, to wypakuj go na pulpit (pojawi się ikonka Sims2Pack) i kliknij dwa razy na tę ikonkę. Pojawi się komunikat czy dom został zainstalowany prawidłowo.
![]() PS. Po zainstalowaniu szpitala niestety pojawił się w grze komunikat "aplikacja została zakłócona...". Musiłam go wykasować. Ostatnio edytowane przez Samantha : 24.01.2009 - 08:59 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
aha, dzieki za rady, ale chwiliwo nie skorzystam, z powodu popsucia komputera :/ i nie moge sie dosac to moich simow, ale jak tylko bedzie Ok, sporobuje waszych rad i napewno dam znac. a dodatki mam prawie wszystki, nie mam zwierzakow, ale niedlugo bede miala, i nie mam akcesori rodzinna rozrywka i ogrody i rezdencje. A jakie pliki musialabym pobrac ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|