![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam
Mój problem polega na tym, że gdy klikam na szafę nie mogę zaprojektować ubrania codziennego. Ostatnio ściągałam dosyć sporo nowych ubrań. Po czym wybrałam się na zakupy i je kupiłam. Co mogę zrobić żeby ta opcja znowu była dostępna ? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wywal downloads na pulpit i sprawdź, czy działa bez niego. Jeśli tak, musi to być wina któregoś z dodatków.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ok, zaraz sprawdzę czy to pomoże.
Pomogło, a czy w jakis sposob da sie wykasowac te szkodliwe pliki ? Ostatnio edytowane przez izzzaaa : 30.01.2009 - 19:35 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Clean Installerem albo spróbuj każdy po kolei, jeżeli jest ich mało.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jest ich bardzo dużo, zrobiłam porządek w folderze, usunęłam szkodliwe, ale dalej jest to samo
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A może jest to szafa ściągnięta z internetu? Ja tak kiedys miałam że nie mogłam w niej projektować ubrań.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie, to też nie wina szafy. Sprawdzałam na nieściągniętej i jest to samo. Czy może być to wina tego że za dużo jest tych ciuchów ? Nigdy wcześniej nie miałam tego problemu.
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Raczej nie. Ja mam ich również bardzo dużo i nigdy nie miałam takiego problemu. Może zrób tak: poszczególne foldery dawaj na pulpit [pojedynczo]. Gdy wreszcie bez jakiegoś będzie dobrze, podziel go na dwie grupy. Z jedną będzie dobrze - ją znów włóż do Downloads. Tą 'złą', w której ukrywa się wadliwy dodatek, znowu podziel na dwie. I tak w kółko. W końcu musisz znaleźć wadliwy dodatek.;]
![]() |
#9 |
|
![]()
A może nie masz żadnych ubrań codziennych w szafie niż to jedno, które nosi sim? Bo w takich wypadkach zaprojektować ubrania się nie da. Trzeba wybrać się na zakupy...
![]() EDIT: Nie doczytałam dokładnie posta... W takim razie nie wiem, co może być przyczyną. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Wywaliłam cały folder, chciałam sprawdzać tak jak zaproponowano, ale gdy chciałam drugi raz włączyć gry. Gra nie chce sie uruchomić, i dalej nie da sie właczyć ...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|