![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam, jesto to mój pierwszy domek, który wstawiam na forum więc proszę o wyrozumiałość co do zdjęć, wiem, że nie są najlepsze.
Wszystko. ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:15 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Witamy nową osobę,która angażuje sie w budowanie domków
![]() Mogłabyś poprawić jakosć zdjęć ![]() Ogólnie,to ładnie tylko kibel #2 taki coś nie teges ;] 7/10 |
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jak na pierwszy domek to super, tylko trochę za ciemny
![]()
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Za duże, puste pomieszczenia. Zimno i ciemno. Za stromy dach. Ogród troszkę dziwny. Poza tym nie mam większych zastrzeżeń. 6,5/10
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak ci się udało zrobić fundamenty na wysokości 2 schodków???
W korytarzu tak masz, ja też chce xD A jak na pierwszy dom, to super, tylko bryła mi jakoś nie przypasowała ;p 8,5/10 ;] |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie mam pojęcia jak robić lepsze zdjęcia, męczyłam się i męczyłam, jeszcze tego nie odkryłam jak to zrobić.
Wbrew pozorą pomieszczenia nie są wcale takie duże. Trudno wytłumaczyć jak to zrobiłam, znalazłam poradnik na innym forum ale niestety to forum już nie istnieje, jak znajdę inny to podam ![]() Dziękuję za ocenki ![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Podoba mi się salon i jadalnia.
Bardzo ładny jet ten taras nad garażem - bardzo fajny pomysł i wykonanie. Natomiast nie podoba mi się to, że w każdym pomieszczeniu jest brązowa podłoga :/ |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Witaj
Wybacz ale jakoś nie przypadł mi do gustu... Nie podoba mi sie taras ktory wychodzi na ulice, Ty sobie tam siedzisz a ludzie chodzą i sie patrzą ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Mi się dom nie podoba...
dach domu jest za stromy ładniej byłoby gdyby był mniejszy,Przedewszyctkim w mieszkaniu jet za ciemno i zdjecia robione tak jakby z dalek i prawie nic nie widac...Zdjęcia sa słabej jakosci... W domku nie ciekawie.. w korytarzu pustki i za duze pomieszczenie..nie podoba mi się żadna łazienka( ich kolorystyka- za ciemno)Taras co wychodzi na ulicę nie podoba mi się.. w jednym z tarasów jest sraszna biała podłoga która tam kompletnie nie pasuje...ogród jest nawet ok..ale za malo roslin i nie podoba mi się ten stol pod sciana z duza iloscia krzesel..( po co on tam??) podobaja mi się dywany w pomieszczeniach, sypialnia, jadalnia i kuchnia.Są ładnie urządzone..w salonie podoba mi się akwarium. ( fajnie sie prezentuje) Ale po za tym dom mi się nie podoba. Popracuj jeszcze a bedzie lepiej ![]() Ocena: 3/10 Pozdr.
#10 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Gdyby nie zdjęcia bardzo kiepskiej jakości - polecam dział poradniki > jak robić ładne zdjęcia, to widzę, że trzymasz się jednego stylu, a i bryła dość ciekawa
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|