![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chciałabym tu na forum zaprezentować pierwszy dom.Dom leży przy ulicy Słonecznej 3.Zamieszkuje go rodzina Figielek, składająca się z trzech domowników.Nie jest to dom godny braw ale mi się podoba.Stworzyłam go w oparciu o swój własny domek
![]() UFF...ciut się namęczyłam ale pewnie i tak wam się nie spodoba... CÓż mam nadzieje że będziecie tu bardziej komentować niż w przypadku simek POZDRAWIAM! @Bjork - poprawiłam
BLOGUJĘ Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:23 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Za pusto w tym domku...
No i niestety niewygodnie ogląda się takie zdjęcia. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Twierdze tak samo jak Searle
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Witaj
Minusy: -pomieszenia są za wielke - zbyt mało mebli - podest "ozdobny" ? co to wogóle...? Ale raczej marnie ozdabia ![]() - Korytarz na górze i jego pustka mnie przeraża, nawet barierki nie ma tylko dziura w podłodze ![]() - wkurza mnie ze musze kilkac w kazde zdjecie aby sie powiększyło, szczególnie ze połowa z tego po powiekszeniu mi sie nie otwiera... - jak dla mnie elewacja domu jest za bardzo jaskrawa, ale żółty za to wesoły kolor ![]() - w łazience nie podoba mi sie kolorystyka - zresztą w salonie te "kontrasty" też mi nie przypadły do gustu - dlaczego basen jest tak przy ulicy?? Plusy: - jak na pierwszy dom to bardzo duży i napewno było Ci trudno zagospodarować pomieszczenia, dlatego staraj sie moze budować mniejsze - są powieszone zasłonki, i różne ozdoby, choć jest ich niewiele ale są Podsumowując to widziałem o wiele wiele gorsze pierwsze domy wiec źle nie jest ![]() Pozdrawiam, steve |
![]() |
#6 |
|
![]()
Powiem tyle... za wielkie pomieszczenia, za malo mebli i jakichkolwiek dodatków.9 kwiatów, obrazów itp.) ten podest jest straszny!!!!!!
Ogólnie podoba mi się tylko bryła z zewnątrz w środku wcale mi się nie podoba. Ocena bryły:9/10 wnętrze: 2/10 Pozdr.
#7 |
|
![]()
Pusto, brzydko, pusto, brzydko...
Podoba mi się jedynie czarna łazienka.
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Pusto, bryła jest taka nijaka... po za tym nie cierpię okien nie ułożonych nad sobą domach piętrowych.
I jeszcze ten basen przy samym brzegu...:/ ogólnie, to nie za dobrze, a nawet źle ![]() 1/10 Pozdrawiam! Gio!
#9 |
|
![]()
Bryła: nie, nie, nie dach jest stanowczo za wielki. Na dodatek basen z przodu (?) i brak ogrodu. A te kilka pościskanych wierzb na rogu działki nie wystarcza. W środku też mi się w ogóle nie podoba. Pokoje wielkie jak jakieś sale i nie zbyt pięknie połączone kolory. Tak wielkie pomieszczenia więc nie dziwię się że nie udało ci się ich fajnie zagospodarować, bo z taką przestrzenią nic się nie da konkretnego zrobić. Dlatego też widzę tam kilka przedmiotów które nie są za bardzo na miejscu np. szafka na ubrania w jadalni.
Podsumowując: nie postarałaś się, szczególnie ze zdziwieniem patrzę na ten...ekchm podest... : / 2/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryła jest klockowata,ale ogród może być.
Pomieszczenia są za duże,puste i mało w nich mebli. Basen przy wejściu do domu?! nie polecam na przyszłość. Ocena 4/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|