![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hm... mam nadzieję, że nie jest taki zły jak na pierwszy dom ^^. Prosiła bym o szczere opinie nie ważące na to iż jest to mój pierwszy domek..
Dobra, dosyć gadania bo do północy się z tym nie wyrobie ![]() Ps. jest mało zdjęć ale to z powodu, że nie było czemu robić (mały dom). ----------- Dom zamieszkuję kobieta, nazywa się ona: Nicola Vellit. ^^" Cena domu (z umeblowaniem) równa jest: 30 466. No to tyle ^^. Przepraszam za czerwoną ramkę ale nie mogłam znaleźć kodu na wyłączenie jej. Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:27 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Bryła ładna. ogródek też ładny.Wnętrze..dobrze dobrane dodatki i kolorystyka domku mi się podoba...Tylko minus za to ze zdjecia sa robione trybie pauzy.
Ocena:9/10. Pozdr.
#3 | |
|
![]() Cytat:
Co do domku, to nie spodziewałam się, że się spodoba komukolwiek sypialnia. Osobiście najmniej zadowolona jestem z kuchni i sypialni. (Racja w kuchni za pusto ale nie miałam pojęcia co tam dać ![]() Dziękuje za ocenki ^^. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Nawet nie wiedziałam, że jest kod na to o.O
tutaj masz hack: http://www.insimenator.org/index.php/topic,62217.0.html ![]() Co do domku, nawet mi się podoba ![]() ![]() I fajna Simcia ![]() 8/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ładny...choć nie wydaje mi sie żeby to był twój pierwszy dom....7/10
|
![]() |
#6 |
|
![]()
Jak zobaczyłem twój komentarz na moim domku ( to był twój chyba pierwszy, albo jeden z pierwszych), to se ( nie wiem czemu ? ....) pomyślałem ,że bedziesz dobrym architektem xD
A ten dom jak na pierwszy to jest super ^^ Fakt , w kuchni za pusto, i troche zdjęcia ci nie wyszły Za domek daje 10/10 i czekam na następny ^^ |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się biała ściana w kuchni. I dosc klockowata bryła. Reszta dośc prosto, klasycznie ale ładnie. Bez rewelacji, pisków i podniet, ale nie jest źle.
|
![]() |
#9 |
|
![]()
Dziękuję za ocenki. Ale proszę o nie zaprzestanie komentowania
![]() ![]()
#10 |
Guest
|
![]()
Och przepraszam xD myślałąam, że to twój pierwszy dom wgl w ts2 xD wybacz..zmieniam na 10/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|