![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ojej.. znów błąd o.O
Odinstalowałam Zwierzaki , zainstalowałam NŻ i 4PR .. Zwierzaków już nie mam. Potem wklejam skopiowany folder 'Downloads' z dodatkami z neta do Ea Games i odpalam grę.. wchodzę i tam gdzie jest takie okienko 'The Sims 2 4 pory roku' to gra się wyłącza i wyskakuje błąd ![]() Początkowo myślałam ,że to wina dodatków z neta. Więc znów przerzuciłam folder Downloads na pulpit i włączyłam grę z nadzieją ,że się włączy i będzie wszystko OK. Wchodzę a tam ten sam błąd w tym samym momencie. Szukam pomocy. Jak ktos będzie znał przyczynę błedu to proszę napisać. A jak temat się powtórzy TAKI SAM to przepraszam i proszę o podanie linków do tematów gdyż szukałam aczkolwiek nic nie było. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Może to nie jest najciekawsze rozwiązane, ale spróbuj odinstalować wszystkie części gry, jakie masz wgrane razem z podstawą i zainstaluj na nowo. Wtedy nie powinno być kłopotu.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Może masz jakiegoś wirusa? Przepraszam, ale nic mądrzejszego nie mogłam wymyślić...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
feelka, miałam kiedyś to samo (taki sam błąd). Spróbuj usunąć pliki o nazwach: Accessory.cache i Groups.cache. Znajdziesz je w Moje Dokumenty>>> EA Games >>> The Sims 2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Niestety nie mam tych plików. Gdy wchodzę do Ea games są same foldery. Co do wirusów - nie możliwe. Codziennie skanuję komputer avastem , więc jakby juz jakiś wirus się istotnie zawieruszył to długo by nie zabawił. Są jeszcze jakieś sposoby na usunięcie problemu oprócz reinstalki? |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
skoro o błędach to o co chodzi z tymi błędami DirectX3
![]() ![]() proszę o pomoc. |
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A ja po raz kolejny bardzo proszę o nienazywanie tematów "Błąd", "Dziwny problem" itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
A płyta nie jest porysowana?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
![]() Miałem kiedyś identyczną sytuację i pomógł mi sposób opisany przez figę. Jeśli w Twoim przypadku to nie działa, moim zdaniem pozostaje tylko reinstalacja gry. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
A ja zapytam... Czy przez przypadek nie wchodzisz do domku ściągniętego z neta przed komunikatem?
(mówiłaś o download, a ja w download nie mam domków, nie wiem jak ty xd)
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|