|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Mam problem. Grałam sobie w simsy dość długi czas w jednej rodzinie, wszyscy w pracy/szkole. Burza
Pioruny. I nagle gra, która była ustawiona na najszybszy czas idzie jeszcze wolniej niż pierwszy i ciągle biało! Tak jakby wciąż się błyskało. Nic nie widać tylko jakieś cienie simów przez nanosekundy W trybie kupowania to samo, więc to chyba już nie burza, bo w tych przebłyskach zobaczyłam, że już jest ładnie. (Ale jak się okaże, że muszę się wyprowadzić, to się chyba potnę ) W innych rodzinach jest wszystko w porządku, jednak na wszelki wypadek ustawiłam im słonko przez cały czas Pomóżcie, proszę
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Według mnie to piorun trafił w coś, co ma trudność z zapaleniem się...
U mnie się tak robi, jak piorun trafi w chlebowiec, ale potem mija. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
No a u mnie nie minęło, wyszłam z gry i nic, hmm...ale chlebowiec na parceli mam
Tylko teraz już nie sprawdzę czy się palił, ojej...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
to możesz ich wyprowadzić i wprowadzić ponownie
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 19
|
Giana... przecież Invidia wyraźnie napisała, że wyprowadzanie grozi pocięciem się... ja miałem podobną sytuację tylko, że gdy piorun walnął w chlebowiec to dopiero po jakiejś minucie zniknęło to wyraziste białe tło.
|
|
|
#6 |
|
|
Skasowałam wszystkie drzewa i nic
A jak chciałam zmienić pogodę to mi pisało że mogę stworzyć śnieg grad albo deszcz, czyli świeci słońce...huhu macie jakieś inne pomysły? Jak nie to ich wyprowadzę i pójdę po żyletkę
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|