![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
Hey! Witam was po długiej przerwie
![]() Postanowiłam znów robić Simki, a efekty mojej pracy widać poniżej ![]() Nie są one takie piękne i idealne, jak niektóre widzę, no ale każdy ma swój gust ![]() Nie mogłam się zdecydować, które zdjęcia wstawić, wiec dam wszystkie ![]() Imiona wymyślam na biegu ;] Hm... Niech będzie... Alice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz... Heily [?] Zakładam, ze się Wam nie spodoba... ;] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koniec ![]()
I'll be your wish I'll be your fantasy... Ostatnio edytowane przez misterio : 04.03.2009 - 22:05 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja Ci powiem, że Heily podoba mi się bardziej niż Alice.
Alice jest taka zwykła - bez charakteru. A Heily.. No z Charakterem. Simki średnie 7/10.
#3 |
Guest
|
![]()
nie ma zbliżeń twarz, ale z tego co widzę są maxisowskie... Brzydkie i nie ma co oceniać. aha... I skoro uważasz, że nie bądą się nam podobać to.. po co dajesz?
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]() Chyba dziś masz zły humor ![]() A co do simek. Alicek to takie Barbie , a ta druga to taka jakaś stara baba.... z nienajciekszawszą twarzą.... i ma oczy chińskie. Przypomina mi główną bohaterkę "Wyznania gejszy", chyba, że miała byc chinką ![]() Chyba naprawdę wyszłaś z wprawy ![]()
#5 |
|
![]()
Dzieki za szczere oceny
![]() A co do intenso : mysle, ze sa jednak zdjecia z twarza blizej. A wsimkach nie ma nic z Maxisa. To tak na marginesie ![]()
![]() |
#6 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
Ale właśnie ja zmieniałam wygląd ich twarzy! I jak brałam potem na "pierwsza twarz" to była duza różnica... No ale dobra, już się nie kluce
![]() Świeża dostawa ![]() Nie wiem czemu, ale trochę mi ona przypomina Natalie Lesz... xD Moze z nosa...? ^^ Ale to tylko moje osobiste odczucia ![]() Oto i Lenor : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No. I wsio ![]() Lepszego imienia nie wymyslilam ;] Ale mysle, ze nawet do niej pasuje ;]] A nastepna, moja chyba najlepsza (skromnosc xD) simke dam, jak juz pare osob skomentuje ;]
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Alice - zbyt duża dolna warga, brwi mają dziwny kształt.
Heily - za wysokie czoło i ogólnie to... eee.. miałaś rację, że się nie spodoba ![]() Lenor - najlepsza z tych trzech i fajne ma imię xd Ogólnie mogą być. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Widać, że zaczynasz.
Zupełnie, zupełnie przecietne. I kitowe zdjęcia, nic nie widać. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nowa jest o niebo lepsza, chociaż średnio mi się podoba. Pościągaj sobie jakieś mejkapy bo te co używasz są nienaturalne i obrzydzają simki :]
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|