|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy jestes zainteresowany/a pobraniem bryły osiedla? | |||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 60.00% |
z przyjemnością |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 40.00% |
Głosujących: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
UWAGA POST ZAWIERA DUZA ILOSC ZDJEC !
Witajcie forumowicze, oto oddaje w wasze ręce II etap Mexiss city otóż inwestorem jest : ![]() Mexiss Sp. z.o.o. z siedzibą w Weronie ul. Piękna 5 znana juz marka na forum xPP cóż mogę napisać słowem wstępu wydaje mi sie ze to przełomowy etap dużego projektu, dzięki zastosowaniu mojego moda w wersji beta dającego możliwość tworzenia parceli mieszkalno-usługowych (czasem gra pada ale to kwestia dopracowania moda) stworzyłem 3 nowe budynki z czego każdy z nich posiada pierwsza kondygnacje zaadaptowaną pod powierzchnie sklepowe i biurowe napewno zobaczycie dziś dosyć wysoki budynek, basen i jedno z mieszkań w formie urządzonej. Styl mieszkania dość podobny do stylu domu z sady spokoju etap II jednak to mieszkanie zrobiłem wcześniej niż osadę. Dodatkowo projekt posiada kilka nowych dodatków nadających mu charakter bardziej realny tj. skrzynki na listy. Pragnę zaznaczyć że powierzchnie handlowe zostaną wam przedstawione w osobnych tematach, w celu rozróżnienia ich wzajemnie Serdecznie zapraszam do obejrzenia projektu-głównej odsłony ![]() Etap II budynek nr. 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() klatka schodowa ![]() ![]() ![]() ogród ![]() ![]() ![]() widoki nocne ![]() ![]() ![]() powierzchnia handlowa ![]() ![]() ![]() widoki z mieszkań ![]() ![]() ![]() Etap II budynek nr. 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rzuty ![]() ![]() ogród ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() widoki nocne ![]() inne widok z dachu ![]() klatka schodowa dół-widać skrzynki ![]() ![]() Oto punkt kulminacyjny najwyższy budynek mieszkalny obecnie zaprojektowany przeze mnie i zrobiony w grze Budynek nr 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ogród ![]() ![]() ![]() widoki z okien(balkonów) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rzuty pieter 2-8 ![]() ![]() rzuty pietra 9 ![]() ![]() widoki nocne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uwaga to 1 część posta |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|