![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Monique-Cóż,przynajmniej nie maxisowa.Nie mówię,że brzydka,ale jakaś taka dziwna.Oczywiście spoko,ale chyba ma za duże czoło.A włosy to PAY z Peggy??
Janelle-Ta mi się bardzo podoba.Te usta są zaglebiste!!Ogólnie bardzo ładna.A włosy to chyba też PAY z Peggy??Ale kostium to Free z Peggy,nie? Zapraszam do mnie
#3 |
Guest
|
![]()
Właściwie wszystkie fryzury są PAY to wiem napewno, ale reszta to nie wiem.
Co do Monique - ona nie jest pięknością, ale przecież modelki nie zawsze są cudowne ![]() Pozdr. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A mi się Monique podoba! Ładną ma twarz i makijaż! Sprawia bardzo sympatyczne wrażenie!
![]() Ostatnio edytowane przez Samantha : 05.12.2007 - 15:57 |
![]() |
#5 |
|
![]()
Monique - Na pewno nie powiem ze jest maxisowa ;D
Bardzo ładnie dobrałaś włosy. Twarz ma orginalną, nie powiem ze brzydka, ma swój urok ;D Janelle - Ta jest śliczna ;D Włosy pasują. Skintone też fajny. A i usta ma bardzo ładne. Dasz do pobrania?
#6 |
Guest
|
![]()
Pamela - postaram się, ale nie obiecuję
![]() Pozdr. |
![]() |
#7 |
|
![]()
Bardzo ładnie zaprezentowane Simki.
![]() Monique jest przyznam ciekawa, mimo że wystylizowana, to jednak ma moim zdaniem wygląd takiej "zwykłej dziewczyny". Twarz jest, jak wspomniałam, ciekawa, jednak nie przypadła mi osobiście do gustu, pewnie ze względu na oczy, które wydają się trochę głęboko osadzone i "nikną" za wydatnymi policzkami, a ja zdecydowanie lubię, jak oczy się "wybijają" i są głównym / jednym z głównych elementów twarzy. Janelle za to mi bardziej przypadła do gustu. Ma ładne rysy twarzy (wygląd modelki ![]() ![]()
#8 |
Guest
|
![]()
Dziękuję Isi
![]() Może ktoś jeszcze oceni ![]() Pozdr. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
XiayoU pięknie zaprezentowane simki.
Ta pierwsza simka ma chyba zbyt wysokie czoło i jest starsznie cukierkowata. Natomiast ta druga jest genialna piekne kasztanowe włosy ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Janelle jest bardzo ładna i przypadła mi do gustu,zresztą fajny makijaż fryzurka i ubranko,ale Monique mi się nie podoba,ubrania ładne ale jakoś twarz i włosy już nie..Masz talent :smirk: rzuć linkiem
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|