Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.11.2008, 12:28   #1
xmartkax
Guest

ThumbsUp 3. domek by xmartax CLEAN ! [BRAK ZDJĘĆ]

Witam wszystkich. Pragnę przedstawić Wam mój trzeci domek. Jak każdy mój dom jest clean.

To już wszystko. Zapraszam do komentowania. :p

Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 15:18

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.11.2008, 12:57   #2
treys

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: 3. domek by xmartax CLEAN !

z zewnątrz domek jest ładny ale bez rewelacji. to tylne podwórko wygląda jakby było zagracone, wadzi mi ten teleskop.
przedpokój- ładny, schludny tylko wywaliłabym ten duży obraz.
łazienka- nawet OK.
kuchnia- typowo wiejska trochę nie podoba mi się ta kolorystyka.
sypialnia- według mnie najgorsze pomieszczenie, brzydka tapeta i ten krzaczek co tam stoi nie jest krzaczkiem do pokoju tylko na zewnątrz.
pokój dzienny- ładny ale jest jakiś taki wybrakowany. imo powinna w nim znaleźć się jeszcze sofa.
jedna rada- do zdjęć ustawiaj wysokie ściany.
ogólnie dom jest dosyć ładny no ale jak już tam wspomiałam mało rewelacyjny.
6,5/10
treys jest offline  
stare 30.11.2008, 12:58   #3
Souris
Guest

Bryły już się nie będę czepiała i nie powiem po raz kolejny, że jest nudna i bez pomysłu. Jednak powiem o dachu - gdyby był mniejszy, wyglądałby o niebo lepiej, co do koloru, może taki zostać

Ogródek ma trochę biedny... a nawet bardzo. Nie podoba mi się to, że jest tam tak mało ozdób. Może i nie dało się ich upchać ale chociaż trochę więcej, może jakieś słoneczniki by tam pasowały. No nie wiem, następnym razem bardziej zagospodaruj ogród.

Wewnątrz - jest ładnie, zachowane kolory i jeden styl... poza łazienką, która sorry, ale jest tragiczna. Te nowoczesne ściany nie za fajnie się prezentują, no i jest tam zdecydowanie za dużo tej bieli. Proponowałabym robienie zdjęć, które więcej obejmą, na nich za dużo nie widać, a szczególnie dużego pokoju.

Ocena końcowa - klimacik jest zachowany, a sim ma czego mu do szczęścia trzeba, chociaż nie wiem czy to najważniejsze (wiem, wredna jestem)

6/10

stare 30.11.2008, 13:38   #4
Destojer
Guest

Łazienka nie podoba mi się w ogóle !!! Brzydka podłoga i jeszcze kafelki do tego pod umywalkę i kibelkiem ;d ściany też brzydkie. Sypialnie... Panele i szafka na ubrania takie są brązowe, że aż czerwone się robią ;] ściany też za fajne nie są, a ten krzak to ja daje w swoich projektach na podwórko. Reszta bardzo fajnie i ok. Ocena: 8,3/10

stare 30.11.2008, 18:17   #5
justinea4

Za clean masz już u mnie 2 punkty Co do bryły to dach wygląda sztucznie, a ogród to sama równina. Wnętrze naprawdę całkiem dobre. Kolorystycznie wszystko do siebie pasuje, oprócz tej niebieskiej ściany i czerwonej zasłony. Reszta naprawdę super, a w szczególności kuchnia i łazienka ;D
Ocena :6,5/10
stare 01.12.2008, 08:52   #6
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

A ten domek jest naprawdę śliczny
Prościutki, ładny, przytulny
stare 01.12.2008, 12:26   #7
Analisse
Guest

Bryła przeciętna, łazienka możliwa, tylko że nie lubie takich okien, kuchnia spoko, tylko czy szafka nie zasłania kawałka okna? Sypialnia nie jest zła, pokój dzienny nawet fajny, ogród sie mi nie bardzo podoba. Ogólnie domek mały, skromny, pomimo tych okien podoba mi się. 6/10

stare 01.12.2008, 14:56   #8
Gio

Reputacja: 15

To naprawdę zrobiłaś TY?! Cóż. Jestem pełne podziwu. Zdjęcia ladne, tylko na jednym nie ma wysokiej ściany, szkoda, że dach taki o jakiś nierehularynch kształtach. Wszystko ładnie, elegancko ocenione. W zasadzie nie mam się do niczego więcej przyczepic. 7/10. Pozdrawiam!
stare 01.12.2008, 15:02   #9
kubuss

Ten dom jest o wiele lepszy niż 2 pozostałe. Bryłą mi się podoba mała i prosta, wnętrza b. ładne jednak nie podoba mi się łazienka. Ocena: 8/10

pozdrawiam:
kubuss

stare 02.12.2008, 19:05   #10
xmartkax
Guest

Dzięki za oceny i komentarze. Jutro dodam swój nowy dom. (Mam nadzieję, że najlepszy)

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania