![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam pytanko gdzie mogłabym znaleśc twarze które były by nie tylko w procesie tworzenia simów ale najbardziej bym chciała by się znajdowały w tej maszynie która robi operacje plastyczne simom w tej maszynie którą simy mogą zdobyc po konkretnym kierunku studiów gdy pujdą do pracy.A konkretnie chodzi mi o takie twarze
![]() ![]() ![]() ![]() Praktycznie jest to jedna i ta sama twarz tylko różnie wygląda w różnych fryzurach i na dodatek w trakcie tworzenia simów z męskiej wychodzi taka kobieca ładna ale jak już wspomniałam ja nie chce miec ich w procesie tworzenia tylko w tej machinie na operacje plastyczne.Czy da się w ogóle tak zrobic by one były tam gdzie chce???
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Nie wiem... Wydaje mi się, że są tam tylko te maxisowe, ale z nich możesz zrobić fajne twarze... Po prostu je przerób
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Tyle że ja właśnie nie chce tych maxistowskich!!!Bo chcę by dzieci tych np.osób ze zdjęc były do rodziców podobne a nie ni z tego ni z owego staną się całkiem inne.Dlatego potrzebuję takich twarzy do tej maszyny no oczywiście jeśli się da do niej takie twarze znaleśc bo jak nie to straszna lipa
![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
Sory że post pod postem ale chciałam napisac że tak pozatym to zależy mi na tych twarzach co podałam na zdj.wiem że na jakiejś stronie były do pobrania tylko nie pamiętam na jakiej na modesims patrzyłam i nie ma.Ps.plis niech ktoś kto jest simo maniakiem
![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|