![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej!! witam to mój już drugi domek na forum!!
Domek składa się z : kuchni,jadalni,salonu,sypialni, dużej łazienki i dwóch małych,siłowni z basenem krytym!! ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 15:27 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]()
A wnętrze ?
Edit: Aha, sorka. Podoba mi się nawet tylko tak troche napchane tych kwiatów dużo ![]() edit 2 : Nie wyświetlały mi się zdjęcia. Ogólnie to nawet mi się podoba ![]() Ale też taka lekka pustka.
And her mind aches And her heart breaks 'Cause she's silly Ostatnio edytowane przez αγάπη : 29.04.2009 - 20:43 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
On nie robi wnętrz- zajmują się architekturą, anie dekoratorstwem
![]() Nawet ładnie, tylko nic by nie zaszkodziło, jakbyś dał trochę więcej zdjęć tego 'z zewnątrz' ![]()
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Hmm nie podoba mi się. Pełno jakiś durnowatych wzorków, oczopląsu można dostac. W całym domu panuje smutek. Bez wyrazu. I jakoś tak pusto.
Średnio. Bez oceny.
#6 |
|
![]()
Dach jest za wysoki !
To co mi się rzuciło w oczy, to znów te same meble w przedpokoju i siłownia jest podobna.I za dużo wzorzystych tapet.
#7 |
|
![]()
Może ja podczepię się pod wypowiedź koleżanki avenly i dodam tylko od siebie że siłownie mi jakoś tu nie pasują.
kubuss |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Pierwsze co się bardzo rzuca w oczy to dach - nie podoba mi się, jest za wysoki.
W ogrodzie jest ładne oczko wodne i tylko to mi się w nim podoba, jest w sumie troche pusty. Kuchnia jest ok, jest jasna i przyjemna dla oka, ale jak dla mnie za dużo oświetlenia. W kolejnym pomieszczeniu (szkoda że zdjęcia nie są podpisane, bo czasem nie wiem co oglądam ![]() Łazienka - jest brzydka, zwłaszcza ściany i podłoga. Nie podoba mi sie też kwiat. Sypialnia - albo inna podłoga albo inne ściany i byłoby lepiej. W kolejnym pomieszczeniu troche za dużo kwiatków w rogu, brzydkie ściany, fajne mebelki. Na ostatniej fotce, nie podoba mi się to że na ścianach są lustra. Jak patrze na rzut to nie podoba mi sie ta ciemna podłoga w prawie całym domu, gdyby była ciut jaśniejsza bardziej pasowała by do innych pomieszczeń. Dom jest taki sobie. |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dom, jak na drugi prawie, że bez zastrzeżeń
![]() ![]() A i skoro ściągasz dodatki z neta, to mógłbyś sobie znaleźć sufit, albo kupić RiO ![]() 9 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|