![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy można zakombinować, żeby to nie Clean Installer instalował pliki Sims2Pack? On mi się dobrał do instalowania dodatków i mnie wpienia, że do nazwy pliku dodaje podwójnie Package. mam tak: nazwa pliku.package.package Bez sensu. Chcę żeby to oryginalny Instalator dodatków instalował te pliki.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Otwórz dowolne okno w Windowsie, z menu wybierz Narzędzia -> Opcje folderów -> zakładka "typy plików", na liście znajdź plik .package i zaznacz go. Wtedy poniżej uaktywni się przycisk "otwierane za pomocą" -> "zmień" i wybierz Instalator dodatków jakio program do otwierania tego typu plików. Drugim wyjściem jest deinstalacja Clean Installer'a, ale uważam, że ten program się przydaje, bo za pomocą oryginalnego instalatora nie wrzucisz do gry np. domu spakowanego z dodatkami, których nie posiadasz, a CI to umożliwia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dzia. Przy Cleanerze trzeba pilnować nazw dodatków, a oryginalny Installer robi jako nazwę zaszyfrowany plik. Ciekawostka. Zawsze się boję zaryzykować i zmienić nazwę pliku, słyszałam, że to szkodzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
zmienianie nazwy plików nie szkodzi. Po prostu nie zmieniaj końcówki nazwy pliku, tylko nazwę pliku w środku, np.:
ciuch.package 1ciuch.package .package pozostaje bez zmian Z moich doświadczeń wiem, że mi jeszcze nigdy nie zaszkodziło ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|