![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podoba mi się bryła, ciekawy pomysł na basen w kształcie serca, jeszcze nie widziałam takiego. Całość z klasą, tylko te bliżej nieokreślone kolory są nieco dołujące, najbardziej podoba mi się kuchnia.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hej!
Ciekawy projekt, bryła podoba mi się jak najbardziej i to ułożenie samochodów. Ładny basenik i ta roślinność.. cudo ![]() Trochę gorzej z wnętrzem, tzn. dodatki b. ładne, ale jakoś ciemno i zimno, nie to, co na dworze. Ale 9,5/10 Pozdr. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ładna bryła, ale za duża. Brzydki dach i ogród.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Świetna bryła, świetnie skomponowane otoczenie, inny, ciekawy "ogród".
wnętrza bardzo modernistyczne, które zapewne bardzo chciałeś, żeby okazały się mimo wszystko przytulne. Dodałabym więcej ciepłych, i żywych kolorów - zółci, pomarańczy czy czerwieni, do tych dominujących zieleni. I zdecydowanie za dużo pustych, smutnych przestrzeni. |
![]() |
#6 |
|
![]()
Bryła i ogród - cuudo !
![]() Wnętrze wypadło nieco gorzej, ale nadal ładnie ![]() 8 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Super domek !! i te dodatki mmm
|
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Domek mi się podoba... Utrzymany w fajnej kolorystyce... Brawo za pomysł z tym basenem...
![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
bardzo mi się podoba
nie wiem co więcej napisać więc 10/10 ;] mam jeszcae pytanko : skąd masz tem fajny dach? |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryła nawet ładna. Ogród - basen mi się bardzo podoba, te skały i kwiaty z tyłu domu... troche za dużo tam tego.
W środku nie podoba mi się lustrzana podłoga, kwiaty w łazience, dywan w sypialni. Kolorystyka w domu jest taka chłodna. Ale dom jest ładny. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|