![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
WITAM
PoZmrokowiec przedstawia dom ,,Carleta’’ Przedstawiam wam dom jednoosobowy. Parcela ma rozmiary 30x30. Ciemne drewienko i czerwony kolor z ogrodzeniem z żywopłotu. Na zdjęciach i naprawdę zamieszkuję go Sim Krystian Wiśniewski. Cena: 59153 SML . Wiecie, bo ja kocham małe rzeczy, a dom jest mały. Najlepiej wychodzą mi małe budowle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W niby następnym projekcie... Dom dwuosobowy z dodatkami z Szybkiej Jazdy. Styl ... . Mały, luksusowy dom. Zamieszkują go SimBot Tamison z Tenishą(Kowalscy). ![]() Zapewne nie możecie się doczytać? ![]() FoTkI Bryła i ogród ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() Kuchnia-jadalnia ![]() ![]() ![]() Sypialnia-gabinet Krystiana ![]() ![]() ![]() ![]() Taras?! OMG! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Całość z lotu ptaka ![]() ![]() ![]() ![]() Zapewne nie możecie się doczytać? ![]() THE END! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
uważam, że dom jest bardzo oryginalny
![]() Niestety jest też rzecz, do której musze się przyczepić... jak dla mnie sypialnia powinna mieć większe rozmiary... no ale to kwiestia gustu, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje ![]() jeśli bym miała oceniać w skali do 10 to dałabym 9,3. pozdrawiam, Agnieszka ![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dziex
![]() Taras robilem jako najwazniejsza czesc domu ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bryła, ogródek i taras - mistrzostwo. Wnętrze też jest bardzo stylowe, więc nie pozostaje mi nic innego jak dać 10/10
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
Bryła bardzo oryginalna, ale mi się nie podoba.
Za to wnętrza bez zarzutów ![]() 8/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Coś mi się nie podoba w zdjęciach
![]() A domek faktycznie oryginalny i bardzo ciekawy ![]() No i ten, simowie z dymkami jak zwykle wymiatają ![]() ![]() Hm, niech będzie 9/10 |
![]() |
#7 |
|
![]()
Gdy zobaczył tem dom, to "WoW", ale jakoś nie za bardzo podoba mi się salon nie wiem dlaczego, kuchnia cudowna, a ten pokój sypialnia nie jest za wąski?.
Taras cudowny, bomba Dom i tak cudowny 8/10 za strasznie wąską sypialnię i salon, |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|