![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Czy zna ktos kod na edycję rodziny? Potrzebuję do mojej rodzinki dodać kika osóbek ale nie znam kodu... a jeśli byłby ktoś tak uprzejmy i wytłumaczyłby mi jak dodać osobę przez SimPe byłabym mu ogrooomnie wdzięczna :*
![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 28.12.2009 - 12:10 |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Tak... odwiedziłam już tamten temacik i nic tam o dodawaniu do rodzinki osób nie było :\ Może ktoś jeszcze coś wie? ;(
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez dzekus1234 : 20.04.2005 - 18:53 Powód: a tak |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Co do pytania, to nie znam się na simpe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No to ja pomogę... Dodawanie sima do rodziny
Otwierasz SimPe za jego pomocą otwierasz plik okolicy tak jak to opisywał Bruno Tam gdzie jest filetypes wybierasz Family Informations pokazują ci się pliki najpierw wybierz obojętnie jaki z nich. Następnie wejdź na zakładkę Plugin View i tam masz nazwisko rodziny. potem w wyświetlonych wyżej plikach szukasz swojej rodziny. Jak już ją znajdziesz to tam jest taka strzałka i szukasz tam sima, którego chcesz dodać do wybranej rodziny klikasz na niego i dajesz Add to family. Potem wystarczy tylko potwierdzić czyli Commit i file/ save. A jak zmieniać nazwisko to już masz w poradniku Bruna PS: Gdyby to jednak było zbyt trudne to jak mi się będzie chciało dam obrazki |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No więc... robie własne FS i chciałabym dodać do jednego domu jeszcze kilka osób. Nie mają być ze sobą spokrewnione, ale chcę żeby były współlokatorami z dotychczasowymi mieszkańcami. Potrzebny mi jest kod lub jakieś inne rozwiązanie, które pomoże mi jakby wejść w edycję tej rodziny i dodać jednego domownika...
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|