![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam znowu próbuje swoich sił w budowaniu domów Ale teraz bez żadnych dziwadeł mam nadzieje ze będzie chociaż jedna ocena 5/10.(dom nie miał tak wyglądać gdyż odkryłem opcje ze możn sobie np na strychu pod dachem zrobić jakeis pomieszczenie ale podczas robienia foto nie ma dachu i strasznie to wygląda...) Do rzeczy
Ogród (mały nie dawałem zbyt dużo rzeczy tam ale to jest taki aby był ![]() C&C Plz Ostatnio edytowane przez Charionette : 03.02.2015 - 22:36 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Powiem tak - Nie jest źle, ponieważ jak na początki nawet ładne, ale twórz style, oraz najlepiej domy stawiaj na odludziu, ponieważ tam są lepsze widoki i ładnie się to łączy. No moja ocena 5,5/10
|
![]() |
#3 |
|
![]()
Dużo lepiej niż wcześniej, ale i tak wciąż bardzo słabo 4/10
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
dla mnie kiepa.
bryła - dwa sześciany i 2 dachy. WOW, szaleństwo. Brzydki kolor ścian. 3/10 front - pusty, i te drzewa - krzywo posadzone. 1/10 wnętrze (ocenię całość, żeby Ci ocenę podnieść ^^) - 2 salon na piętrze całkiem, całkiem. Fajne zestawienie koloru ścian z sofą. Kominek też fajny. Sypialnia całkiem przyjemna; tylko szafka nocna nie pasuje do łóżka. Ale ogólnie jest OK; 5/10 ogród - trochę jak w parku; estetyczny 5/10 Podsumowanie: zwracaj uwagę na SZCZEGÓŁY. nie kończ na kluczowych meblach. Brak oświetlenia, ozdób w postaci kwiatów, obrazów. Gra daje masę możliwości w kreowaniu pomieszczeń a ty z tego w ogóle nie korzystasz (mowa o tworzeniu styli). Zdjęcia się ciężko ogląda przez kratki trybu budowania/kupowania. Musisz robić zdjęcia w trybie życia. keep it up Ocena końcowa 3,5/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła może być, ogród - coś w nim tam jest, ale nie jest za ciekawy.
Wszystkie pomieszczenia są duże i puste. Z kolorami troszke lepiej niż poprzednio, ale jednak niektóre pomieszczenia wciąż za ciemne. |
![]() |
#6 |
|
![]()
Znowu mi się nie podoba. Ocena: 1/10
kubuss |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
pierwsze słowo z nazwy tematu: wypad
![]() Ogólnie to nic specjalnego, żeby nie powiedzieć, że jest to dno. Jedyne to mi się podoba, to trzy okna w narożniku. pozdr.
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bryła zwykła nic cudownego - ale oczywiście jest oki
![]() |