![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam simkę - nastolatkę. Spadła jej energia więc spokojnie kładę ją spać do łóżka a ona zasypia a po chwili wstaje jakby coś ja obudziło. Tylko, że wszystko w poblizu jest wyłączone:/ Za to w innych pokojach spi bez problemu... Czemu nie chce spac w tym jednym
Ostatnio edytowane przez Liv : 28.12.2009 - 11:45 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
może złe łóżko, coś związanego z komfortem? Albo po prostu włączony jest telewizor, radio i inne takie.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Właśnie nie wiem.. Komfort ma całkiem niezły a wszystkie sprzęty wokoło sprawdzałam...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
a może ma np. inny pasek na czerwono ? moja simka nie chciała zasnąć jak miała energię i zabawę czerwone .
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A moja simka miała wszystkie paski na zielono, tylko energia jej troszkę spadła, to jej kazałam iść spać. No to zasnęła i za chwilę wstała i tak wkółko. I się okazało że zaraz obok jeden z domowników oglądał telewizor i jej to przeszkadzało. Ale skoro wszystko wokół jest wyłączone...tak kiedyś mój wampir robił, to się zdenerwowałam, włączyłam boolprop'a i mu zrobiłam energię na pomarańczowo i spał jak aniołek xD
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Własnie kurczę nie... No nic simka mi dorosła, więc problem już nieaktualny. Dzięki za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|