![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Najlepiej ustawić Simowi cechę "Dusza towarzystwa"
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
u mnie wystarcza że mój sim gra na gitarze i to wszystko ( ma 10 poziom umiejetnosci) nie ma cechy dusza towarzystwa, ale ma "zły" i to naszczescie sie z tym nie gryzie
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja rozmawiałam z każdym simem albo tańczyłam z nim (kilka osób zaproszonych - kilka osób na parceli zajmujących się gośćmi) i zawsze było najlepsze. Nawet byłam zdziwiona za pierwszym razem, że tak łatwo poszło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
a u mnie nic sie nie dzieje nigdy i zawsze jest fantastyczne, znaczy wlaczam radio a zarcie oni sami przynosza wiec problemu z tym nie mam.. moze warto zapracowac na nagrode 'super gospodarz' czy jak to sie tam zwie xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ja miałem ostatnio super przyjęcie sim miał urodziny z dziecka na nastolatka i przyszedł facet dorosły ze starą żoną i ta żona umarła mi jak ten dzieciak zdmuchnął świeczki, wicie o co chodzi z czymś takim czy to zbieg okoliczności?
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Przyjęcie będzie udane, jak będzie muzyka i żarcie. Można kupić stół bufetowy, ale jak dla mnie lepiej zrobić jedzenie samemu i wtedy kliknąć na nie i wybrać "zaproś na jedzenie wszystkich" (czy jakoś tak). Jak jest muzyka, to zaraz simowie zaczynają tańczyć, więc dobrze się bawią. Dobrze jest też rozmawiać z simami, żeby zaspokajać im potrzebę "towarzystwo". I tak jak mówili, simowie z cechą dusza towarzystwa urządzają leprze przyjęcia.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
|
![]()
Ja robię tylko świetne jedzenie (moja simka ma gotowanie na maxa), włączam wieżę i gadam z niektórymi gośćmi - zawsze impreza wychodzi fantastycznie
![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ważne, żeby nic nie przeszkodziło w przyjęciu - wyprawianie go kierując Simką w ciąży nie jest dobrym posunięciem
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]()
Moja simka która ma cechy: poczucie humoru, kleptomanka, świetnie całuje, zdolny ogrodnik, wygadana - zawsze robi świetne przyjęcia.
Raz zrobiłam w parku, simka cały czas grała na gitarze, nic więcej, z nikim nie rozmawiała itp, tylko grała i impreza była udana. Tak samo jak zrobiła w domu, zaprosiłam jej kilku przyjaciół, a przyszło pełno simów których nie zapraszałam (?), no i pogadała z kilkoma i też impreza bardzo dobrze się skończyła. Przy obu przyjęciach pojawiła się taka, lub podobna informacja: Cytat:
I tak jest za każdym razem jak ta simka robi przyjęcia, innymi jeszcze nie próbowałam. |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|