![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
Witam.
To ja może opowiem o moim problemie. Posiadam The Sims 2 oraz dodatki : Nocne życie, cztery pory roku, podróże, osiedlowe życie. A moim problemem jest to, ze ostatnio zauważyłam ze nie ma pewnych opcji, które powinny dojść w w/w dodatkach. Mianowicie : gdy kliknę na siebie (czyli na sima, którym gram) nie ma żadnej z opcji "rozejrzyj się", "wystrój się", 'pozuj", "zrób zdjęcie", "idź na parcele" itp... Tak samo gdy kliknę na innego sima : nie ma opcji "zrób mi zdjęcie", "bitwa na balony z woda", "porzucaj piłką", "gest", "bitwa na śnieżki", "wolny taniec" , "przytulaj się pod gwiazdami"... Nic z tych rzeczy <_< Co jest grane? -_-
I'll be your wish I'll be your fantasy... Ostatnio edytowane przez Liv : 28.12.2009 - 11:42 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wiesz, jeśli chodzi o opcję gest to musisz ojechać na wakacje np.: do wioski Takemizu i musisz poczekać aż jakiś tubylec cię powita i wtedy będzie opcja gest../ukłon
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hmm... opcje "rozejrzyj się", "wolny taniec" , "przytulaj się pod gwiazdami" są dostępne tylko kiedy simowi się inny podoba. No ale nie wiem co zrobić niestety
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
papatka - wiem otym. Niestety nie zmienia to faktu ze nadal mam problem...
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
A czy jest tak u wszystkich twoich simów czy tylko np; w jednej rodzince ?
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
u kazdego sima z osobna...
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Jest to bardzo dziwne. Być może wystąpił jakiś błąd podczas instalacji. Może reinstalka by coś pomogła ? A jeżeli nic to nie da to pójdź do sklepu ,w którym kupiłaś gry (jeśli masz paragon) i powinni ci wymienić - ja tak miałam z własnym biznesem , wymienili mi płyte ,bo na tamtej nie działała mi Lazurowa Promenada.
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
nie nie, wczesniej mi to dzialalo. wsyztsko bylo. Dopiero od jakiegos czasu mi to nie dziala...
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
To ja już nie wiem.. a co do wymiany płyty to moja kumpela sobie sims 2 nocne życie kupiła i jej działały, ale komp się jej zepsuł i go naprawili, ale musieli dysk wyczyścić i ona sobie wszystko na nowo wgrywała i te simsy jej nie działały to poszła do sklepu i oni tam jej powiedzieli ze sprawdzą płytę potem ja z nią poszłam i on mówił ze im się wszystko wyświetlało.. ona ma teraz NŻ ode mnie wgrane i jej chodzą a tamta gra jeży na półce...
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
to mogłaś od razu ,że wcześniej działało. polecam ponowną instalację simów - wiem to nie jest przyjemne - być może pomoże
![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|