![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Mały Domek-Słoneczna 1
Wersja V2 Witam, po wydaniu pierwszej wersji, uznaliście że domek jest zbyt smutny, monotonny i mały, postanowiłem wydać drugą dopracowaną wersje. Koszt: ok 57000$ Pokoje: Kuchnia + Jadalnie Salon Gabinet Sypialnia Łazienka Na sam koniec rzut. To tyle zapraszam do komentowania ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 23:21 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Odrobinkę lepiej, ale...
- zewnętrzna elewacja jest do wymiany - proponuję "zmniejszyć" działkę i jej w ogóle nie ogradzać - zmienić meble w sypialni, żeby się trzymały jednej linii kolorystycznej i stylu - nie mieszaj stylów! - za dużo roślinek w części jadalnej - ogródek ciągle nie zachwyca - dekoracje też trzeba umieć dobrać ![]() 5/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Troszkę lepiej, niż poprzednio...
![]() Sam nie wiem, co mi jeszcze nie pasuje, ale coś nadal jest nie tak xd 9,25 |
![]() |
#4 |
|
![]()
Lepiej :> Nie podoba mi się tylko podłoga w salonie i tapeta w gabinecie. 8.5/10
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Mnie podobała się stara wersja i ta również mi się podoba
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
fajny domek taki zwykły 9/10
|
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Niby mała poprawa, ale ten dom i tak do mnie nie przemawia. Widziałabym go raczej w tonacji czarno-biało-brązowej. Koniecznie elewacja bryły do wymiany, ściany w łazience, sypialni i szafki w kuchni
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 14
|
![]()
Lepszy niż poprzedni, ale to jeszcze nie to
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
nawet nawet. 6,5/10
łazienka kojarzy mi się z tanią kamieniczkową łazienką, ale ten kaloryfer to już szczyt. kafelki prysznica nie pasują. ale to to tam jeszcze... ogródek - zupa z dżemem - ani to ciekawe, takie bezbarwne, bezpłciowe... te symetryczne grządki kwiatów nie wyglądają ładnie. porób z nich jakieś wzorki. mogę zrobić jakies takie grządeczki i wstawić zdjęcie, jeśli chcesz, dla inspiracji, ale sądzę, że to nie potrzebne, raczej sam coś obmyślisz. daj kilka drzewek, ale nie samych wierzb, tylko np. brzózki w pustych miesjach, i kamienie ozdobne, ale drzewa możesz także poogradzać krzaczkami, krzewami czy kwiatami. ogólnie tak, jak powyzej napisałam, 6,5. pzdr. |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
A więc:
- elewacja do wymiany - za dużo roślin poutykanych w jadalni - mało obrazów i innych dekoracji - mieszanka stylów i kolorów - ogród nie za ciekawy 5/10 Pozdrawiam ![]()
|
|