![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
te piksele są urocze :3
"Jak łatwo się domyślić, w tym temacie pojawiać się będą moje simy." naprawdę?! ![]() simka ładna,ALE jeśli kreujesz ją na gospodynię średniowieczną,to CO U LICHA ZNACZĄ TE PAZNOKCIE?! I TEN MAKIJAŻ?!rozumiem,że sobie jakieś zielone błocko w powieki nawcierała,ale błyszczyka nie ogarniam (może jakiś świński łój,żeby się błyszczało?). zrób ją w wersji nude albo natural look i będzie git majonez. |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]()
Paznokcie. No tak, szczerze mówiąc je przeoczyłam. x3 Znalazły się przez przypadek na jej modelu, stworzonym w BodyShopie i teraz za każdym razem, kiedy wprowadzam ją do gry, po prostu je usuwam. Tym razem zapomniałam.
![]() Co do makijażu, to pozwoliłam tu sobie na pewną swobodę i przymknięcie oka na całe zgrzebne warunki - Brielle ogólnie rzecz biorąc to typ osoby, która "na pobliskim targu kupuje przeróżne specyfiki kosmetyczne, sprowadzane przez kupców z dalekich stron", nie boi się nowości, a i dostęp do tego typu niewystępujących normalnie w jej okolicy rzeczy ma - mieszka w mieście, które w dużej części żyje z handlu. Cytat:
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
aaaach rozumiem.ale dziewczynę z gospody stać na takie kosmetyki?może gdzieś dorabia po kątach?
![]() zrób jej jakiegoś mena - księciunia i pokaż ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Trochę lekcji makijażu. Średniowieczny błyszczyk? Miód lub tłuszcz zwierząt. Kobiety gryzły usta by naołyneła do nich krew i smarowały miodem lub tłuszczem by wyglądac na zdrową i kuszącą. Cienie do powiek to nie błotko,ale pogłybyć to oczywiście jaknapisała Panna Lu kosmetyki ze wschodu,ale racja gosposi na takie cuda nie stać-mogła więc sama je robić. Mieszając kolorową korę,glinkę,węgiel,suszone rośliny z tłuszczem,że wychodziła gęsta masa,którą nakładano na oczy.
A żeby nie było,że nie na temat. Simka mi się baaaardzo podoba,jej oczy przyciągają. Napewno jakiś bogaty kupiec na nie poleci ![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co do samej simki, to dosyć ładna, kocham rudy kolor ![]() ![]() no i te zielone oczy, takie duże, można się w nich utopić ![]() a do robienia fotek polecam program fraps, jest nawet poradnik u nas na forum ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 26
|
![]()
No, poza tymi tipsami to bardzo ładnie, choć ja zauważyłam jeszcze maxisowe brwi. Ale w jej przypadku to specjalnie nie rażą. Ładna.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dziękuję wszystkim za komentarze - co do brwi, to jakiś czas temu stwierdziłam, że może warto by jej je zmienić - jak dotąd nie znalazłam żadnych, w których by mi się podobała.
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jest bardzo ładna, tylko z tym zielonym makijażem to trafiłaś jak kulą w płot. Ten zielony w ogóle nie pasuje.
Dam ci 9/10 ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|