![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam nadzieję, że ten spodoba się bardziej.Zastosowałam się do waszej rady, aby robić mniejsze pomieszczenia.I wyszło chyba dobrze
![]() Od razu proszę o nie komentowanie bryły, ponieważ dla mnie bryła nie ma znaczenie i nigdy nie robię jakiejś wyjątkowej.Tylko normalną. I przepraszam za zdjęcia z trybu budowania, oraz że na niektórych są te takie strzałki do przesuwania ścian. Zaczynamy : Ostatnio edytowane przez Charionette : 05.02.2015 - 21:08 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Mnie sie nie podoba salon
![]() Reszta.. ...ujdzie w tloku ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Błąd podstawowy:zdjęcia zrobiłaś w trybie budowania.kupowania,źle ;p
Bryła taka...pospolita,jak 3/4 brył na forum. To zielone coś w jadalni nie pasuje,poza tym jest w niej wszystko na jedno kopyto,ten sa m odcień,to psuje efekt. Łazienka brzydka,tez na ten sam kolor wszystko,mogłaś dać jakiś akcent. W sypialni za dużo ciemnych odcieni. Ogród? Za mały,za dużo wolnej przestrzeni,za mało kwiatów,drzew,dekoracji.... Plusem jest za to,że zastosowałaś się do rad i pomieszczenia są mniejsze. Bez oceny liczbowej. |
![]() |
#4 |
|
![]()
Felis silvestris To zielone coś w jadalni, to strzałka która dała się przypadkowo podczas robienia zdjęcia, a ja nie zauważyłam ;d
Dopiero teraz podczas oglądania i wstawiania zdjęć się zorientowałam a teraz nie wiem gdzie jest ten domek (gubię się w tych Simsach 3 xd). Pisałam, że przepraszam że w trybie budowania ;d Bo rodzinki nie wprowadziłam jeszcze. A bryłe prosiłam o nieocenianie ;] Dzięki za komentarze ;] |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ogólnie to robisz jeszcze za duże pomieszczenia. Zawsze rób sobie same pomieszczenia, z których później wyjdzie Ci bryła. W salonie trochę ściany z podłogą się zlewają. Walnij ta jakiś kontrast. Łazienka i kuchnia też proszą się o kontrast. Sypialnia mi się podoba. Bez oceny.
kubuss |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Nie podoba mi się
![]() Salon znów za duży, nie ma w nim praktycznie nic, ściana i podłoga się ze sobą zlewa. W pozostałych pomieszczeniach jest znowu za "biednie", czyli prawie nic tam nie ma poustawianego... No nie wiem, 6/10
![]() |
#7 |
|
![]()
Musisz pozbyć się kratek i musisz dodać sufit, wtedy będzie miodzio
Wracając do projektu, szczerze mówiąc jest nawet udany, ale bryła i ogród to masakra, przedsionek także Mam jeszcze dla ciebie radę - pobaw się Kreatorem Stylu 7 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Wnętrza na pewno leprze, bryła jednak okropna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Tym razem chyba powstrzymam się od oceny, bo nie lubię stawiać słabszych ocen
![]() * O ile pokoje są mniejsze (to muszę przyznać ![]() ![]() - Kreator stylu się kłania... + Kuchenka ładna, taki uspokajający brązik ![]() - Ogródek... A raczej dość żałosna imitacja ogródka... pozostawia wiele do życzenia. Ten staw jakoś jakoś poprawia moją ocenę o ogródku... - Bryła... A raczej prostopadłościan. Dach za wysoki, farba... UCH! BLEH!!! - Czemu u licha ten salon jest tak szary?! Tak w nim musi być smutno... A to "słoneczko", czy to nie jest zawieszone w TV? ^^ + Łazieneczka całkiem ładna, tu ta szarość skazą nie jest ![]() + Jadalnia i sypialnia znośne, aczkolwiek świetnie nie są... - Wyjście na ogródek. CO TO MA BYĆ? Pusto to za słabe określenie... To nie jest próżnia, że brak wypełnień czy co... ![]() - Ten rzut wszystko pokazał. To, jak środek jest pusty. To, jak zewnątrz jest pusto. + A wejście ładne ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryła nie jest zbyt ciekawa, ogród tak samo. Salon jest duży i pusty, kolorystyka mi się nie podoba. W łazience odsłonięte okno, jakaś zasłonka by sie przydała. Kuchnia może być, chociaż przydałyby sie inne kolory. Sypialnia jest mała i niezbyt ciekawa.
Dom nie bardzo mi się podoba. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|