![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
kariera naukowca byla by nudna zreszta i tak mozesz nim zostac ale nie mozesz jechac z simem do pracy druga czesc gwaizdy nieee??
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
hehehe :wink: :roll:
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Kremoweczko oj widze ze komus nasza gwiazdeczka sie znudzila co nie? :wink: naukowiec powiadasz hmm mogloby byc ciekawie choc druga czesc gwiazdy zdecydowanie nie to by musialo byc cos zupelnie innego niz dotychczas cos zaskakujacego :wink:
Pozdroweczki ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie mam jeszcze Gwiazdy, bo mam za wolnego kompa i za mało miejsca na dysku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
W takim razie musisz sie postarac o jakies nowsze czesci i to nie tylko z powodu "the sims" :wink: moze rodzice jak zobacza twoje piekne swiadectwo to moze dadza sie namowic na polepszenie twojego komputerka :wink:
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
U mnie nawet najlepszy komputer po dwóch tygodniach potrafi wykorkować :lol:, aż się wszyscy dziwią co my z kompami robimy
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
jak robi sie ten obrazek z boku nicku?? :oops: powiedżcie:-)
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja hciałbym aby teraz można było np. udać sie do cyrku albo aby można było kupić take zwieżęta jak małpa słoń czy jakieś takie np the sims Zoo
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No, moim zdaniem moło by wyjść "The sims jak ludzkie zycie" co wszystko by się spełniło... wszystko co mówicie, i wszystko o czy m marzymy w simsach... fajnie by było :lol:
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|