Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.06.2003, 17:23   #1
Kremówka
Guest

Domyślnie

Ja bym się bardziej cieszyła, gdyby można tam było być sławnym, naukowcem, albo kimś w tym stylu :lol: . Może ktoś coś słyszał o drugiej części Gwiazdy? :lol: :lol: :lol:

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.06.2003, 09:56   #2
Syla
Guest

Domyślnie

kariera naukowca byla by nudna zreszta i tak mozesz nim zostac ale nie mozesz jechac z simem do pracy druga czesc gwaizdy nieee??

stare 17.06.2003, 10:12   #3
Kremówka
Guest

Domyślnie

hehehe :wink: :roll: :lol:

stare 17.06.2003, 10:27   #4
Justa
Guest

Domyślnie

Kremoweczko oj widze ze komus nasza gwiazdeczka sie znudzila co nie? :wink: naukowiec powiadasz hmm mogloby byc ciekawie choc druga czesc gwiazdy zdecydowanie nie to by musialo byc cos zupelnie innego niz dotychczas cos zaskakujacego :wink:

Pozdroweczki

stare 17.06.2003, 10:35   #5
Kremówka
Guest

Domyślnie

Nie mam jeszcze Gwiazdy, bo mam za wolnego kompa i za mało miejsca na dysku . Ale rozumiem Was, z tym naukowcem nie wszystkim musi się podobać

stare 17.06.2003, 10:43   #6
Justa
Guest

Domyślnie

W takim razie musisz sie postarac o jakies nowsze czesci i to nie tylko z powodu "the sims" :wink: moze rodzice jak zobacza twoje piekne swiadectwo to moze dadza sie namowic na polepszenie twojego komputerka :wink:

stare 17.06.2003, 10:52   #7
Kremówka
Guest

Domyślnie

U mnie nawet najlepszy komputer po dwóch tygodniach potrafi wykorkować :lol:, aż się wszyscy dziwią co my z kompami robimy , a na to, że kupią nowy nie bardzo mogę lczyć, bo ze względu na moje siostry było by to "niepedagogiczne", ale o mnie w domu nie za bardzo chce się rodzicom myśleć :wink:

stare 17.06.2003, 10:57   #8
Luna
Guest

Domyślnie

jak robi sie ten obrazek z boku nicku?? :oops: powiedżcie:-)

stare 17.06.2003, 11:26   #9
Adi
Guest

Domyślnie

Ja hciałbym aby teraz można było np. udać sie do cyrku albo aby można było kupić take zwieżęta jak małpa słoń czy jakieś takie np the sims Zoo

stare 17.06.2003, 15:05   #10
Fushma
Guest

Domyślnie

No, moim zdaniem moło by wyjść "The sims jak ludzkie zycie" co wszystko by się spełniło... wszystko co mówicie, i wszystko o czy m marzymy w simsach... fajnie by było :lol:

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania