![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Chcę wam zaprezentować mój pierwszy domek na forum, a także pierwszy domek, który zbudowałam w the Sims 3.
Zamieszkuje go para z dwójką nastolatków. Bryła: ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() Kuchnia(przepraszam że zza szyby): ![]() Jadalnia (właściciele domu uwielbiają przebywać na świeżym powietrzu): ![]() Sypialnia rodziców: ![]() ![]() Oszklony gabinet (przepraszam że zza szyby): ![]() Łazienka: ![]() Korytarz na górze: ![]() ![]() Łazienka na górze: ![]() Pokój syna: ![]() ![]() Pokój córki-artystki: ![]() ![]() ![]() Oddzielna sypialnia nastolatki: ![]() Mam nadzieję że wam się podoba ![]() Ostatnio edytowane przez Aggy : 21.01.2010 - 14:19 |
|
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Dom całkiem przyjemny. Jasny, pogodny, niezagracony. Podoba mi się
![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Zbyt 'kolorowy' pokój córki artystki i za puste łazienki. Jadalnia powinna być także, wg mnie w domu [druga] Ogólnie b. podoba mi się klinkier, którym obłożony jest dom, ale to drewno nie pasuje. Wydaje mi się, że miało wyjść modernowo, ale raczej się to nie udało.
7/10 |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła klockowata. W niektórych miejscach jest za różowo i za niebiesko.
Może być ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
No no
Dom z pomysłu Jak na pierwszy dom to świetnie ! ![]() 8/10
![]() |
#7 |
|
![]()
Bryła srednia.
Poza tym jest fajnie,tylko pokój artystki mi się zupełnie nie podoba. 7/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ujdzie w tłoku
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Zacznę bardzo nietypowo
![]() Łazienka - na początku myślałem, że to kuchnia ![]() Pierwsze zdjęcie się zablokowało, na szczęście na drugim widać bryłę. Ogólnie bardzo ładnie ci to wszystko wyszło, więc bez żadnych wątpliwości czy wahań, dam ci w pełni zasłużone 10/10 ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryła taka sobie, ogród mi sie nie podoba. W salonie nie podobają mi sie sofy przy oknach, w pokojach kolory ścian mi sie nie podobają. Łazienki takie sobie.
Ogólnie domek nie jest zły ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|