![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Bryła i ogród (bryła jak zwykle prosta, kwadratowa, nudna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() salon ![]() ![]() ![]() ![]() kuchnia ![]() jadalnia ![]() łazienka ![]() basen ![]() piwnica ![]() ![]() ![]() piętro ![]() ![]() ![]() sypialnia 1 (wiem że ten obraz tu nie pasuje, ale i tak go dałam) ![]() ![]() ![]() sypialnia 2 ![]() ![]() ![]() pokój dziewczynki ![]() ![]() ![]() pracownia ![]() ![]() łazienka ![]() Ostatnio edytowane przez Analisse : 17.02.2010 - 21:41 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Świetny
![]() 10/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dzięki
![]() Nikt więcej nie oceni? a może ktoś jednak skusi się na komentarz? ![]() bo nie wiem czy robie jakieś postępy czy nie ![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ogród jak dla mnie powinien być bardziej różnorodny, razi mnie brak pokryć terenu i w niektórych miejscach są krzewy o tych samych barwach, w wyniku czego mam wrażenie, że ogród jest robiony na szybkiego.
Co do wnętrza, pomieszczenia są przestronne i przejrzyste, a pomysł z basenem jest naprawdę świetny, sama piwnica wygląda niczym muzeum, lub światowej klasy galeria. Najbardziej nie podoba mi się sypialnia nr 1, kiedy patrze na te tapety czuję, że się duszę, strasznie przytłaczają. Ogółem jest całkiem nieźle ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Dom jest bardzo ładny, przestrzenny, dobrze naświetlony, a przede wszystkim miły i przytulny
![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dom cudowny, bardzo realistyczny.
W niektórych pomieszczeniach nie podobają mi się tapety i obrazy, ale i tak daję 10/10. |
![]() |
#7 |
|
![]()
Nie podobają mi się okna, górne nie pasują do dolnych. Ogród jest w miarę w porządku, widywałam gorsze. Ale nie podoba mi się ten mostek. Pomysł jest dobry, ale twój mostek wygląda bardzo sztucznie i nieładnie. I ten szklany płot w koło grilla - masakra.
Za to całkiem przyjemne wnętrza. Ciekawy pomysł z tymi kwiatami w szklanych pomieszczeniach - to drugie to mini patio? Fajnie zrobiony basen i ładna piwnica. Pierwsza sypialnia niestety do bani, w pracowni tapeta wali po oczach, pozostałe pokoje w porządku, razi mnie jednak brak firanek w oknach. Nie jest to nowoczesny minimalizm i dlatego uważam, że firanki by się przydały. Szkoda, że nie dałaś rzutu. Moja ocena 7/10
#8 |
Guest
|
![]()
Bryła nie nudna, tylko prosta i bardzo fajna. Im prostsze bryły tym bardziej mi się podobają. Ogród tez fajny. W środku świetnie, tylko trochę za mało przytulności. Podsumowując, bardzo mi się podoba
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
6/10
Pierwsze zdjęcia wnętrza idealne. Cud, miód, malina ;p Ale sypialnia ta czerwona i pokój dziecka jak dla mne okropna. |
![]() |
#10 |
|
![]()
W środku ani trochę mi się nie podoba
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|