![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam
Zrobiłem nowy domek..Jest to dom leśny,na małym odludziu Zamieszkują go wyjątkowe osoby ![]() Dedykejszon:Felka,Jin,Tusia^^,Milka Shake Dziękuję, za obejrzenie zdjęc Proszę o opinie Ostatnio edytowane przez Charionette : 01.02.2015 - 20:19 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Witam bracie
![]() Widze, że jak byłem w szkole to wstawiłeś domek Thx...za dedykacje Ogólnie to mi się podoba...dam 9\10 ponieważ troszkę za pusto w sypialni Katara i Sokkiego A wielki + za kuchnie ![]() No i widzę, że zrobiłeś dom dla postaci swojej ulubionej kreskówki |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dzięki
Właśnie przy kuchni ta podłoga mi się podoba ![]() No tak, najlepsza kreskówka Ostatnio edytowane przez Katara : 12.05.2009 - 14:17 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
O mój boże.Porażka,epic fail.
Mogłeś jeszcze większego prostokąta zrobić!Czemu TAKI MAŁY DOM?! Po co materace i kości dla psów,skoro nie ma zwierząt? Bryła beznadziejna,wnętrza jeszcze jakoś ujdą. @down - ok,ale po co szczeniakowi 3 materace i 3 kości? xD Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 12.05.2009 - 14:24 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jest....mały szczeniaczek
Ale fotki zapomniałem dodac |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po co wstawiać zdjęcia osób zamieszkujących? Od tego jest dział "Nasze simy są piękne" czy też 10 innych podobnych.
Co do domu to podoba mi się przód ogrodu i kuchnia, ale jest za duża. Strasznie pusto, przez chwilę myślałam, że to dom na sprzedaż. No i nie wiem, jak Ty, ale ja(i chyba większość społeczeństwa) lubi korzystać z ubikacji w pojedynkę, więc nie widzę potrzeby stawiania dwóch WC obok siebie, nie odgrodzonych nawet ścianką. Chyba że lokatorzy to urofile/koprofile- wtedy się już nie mieszam. No i naliczyłam się trzech umywalek. A no i ta mała stoi w kamieniach. Poza tym widzę, że nieźle łączysz kolory, więc spodziewam się czegoś lepszego na raz następny;] @down No tak,rzeczywiście, jak mogłam nie skojarzyć za pierwszym razem...wszystko się sprowadza do tego, że zdjęcia mieszkańców są zbędne. Jeszcze jedno ale, na które zwrócił/a uwagę Chryzantem- dzieci są w jednym pokoju a pies ma 3 posłania? Cały projekt mnie jakoś mocno zirytował.
Ostatnio edytowane przez Invidia Semper : 12.05.2009 - 14:35 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Invidia Semper
Ok...dostaniesz dedykacje A ta mała stoi w kamieniach ponieważ jest magiem ziemi Ta co w wodze to zaklinacz wody A ten co na ulicy to nomad wiatru A ten kołor rynny to zwykły wojownik |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja w ogóle tu rynny nie widzę
![]() ------------------------------- Bryła ujdzie, ale te drewniane ściany już nie. Ogród zbyt pusty. Pomieszczenia są za duże i chociaż dałeś do nich dużo to świecą pustką. Korytarz za żółty a w kuchni za dużo mebli ustawiłeś. Na razie bez oceny liczbowej.
#9 |
Guest
|
![]()
Kubek- no teraz jest dobrze....wiem co źle zrobiłem i postaram się nie popełnic tego błędy
A postaci są po to aby było milej...inni też nieraz pokazują |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Wiesz, za pusto tu trochę. I bryła klocek.
6/10 Ale buduj dalej ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|