![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich serdecznie ;d Po dłuższej przerwie powracam do gry ^^ Chciałabym trochę zmienić swój dotychczasowy, monotematyczny styl, który nadal gdzieś tam we mnie tkwi.
Mam nadzieję, że mi w tym pomożecie. Jeżeli macie jakieś zastrzeżenia, poza opinią bardzo proszę o rady, jak urozmaicić moją małą "twórczość." Jestem otwarta na propozycje, ale nie zrobię nic wbrew sobie xd Z góry bardzo dziękuję za wszelką pomoc. Ostatnio edytowane przez Charionette : 01.02.2015 - 20:17 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
No więc tak- z zewnątrz wyszedł Ci średnio. Ustawienie kilku drzew i krzaczków, poukładanie kamyszków , czy coś tam- to jednak za mało. W cale nie musiałaś zagospodarować całej działki- wystarczyło wyznaczyć mały teren wokół domu i go dopracować
![]() Teraz kolej na wnętrza. Wyszły Ci nieporównywalnie lepiej niż wcześniej omawiana część pracy, ale nie oznacza to, że nie mam czego Ci wytknąć :] Więc tak: są miejsca, gdzie jest pusto, a lustrzana podłoga tylko to pogarsza [oczywiście lustrzana podłoga jest świetna i wszyscy ją kochają, no ale u Ciebie akurat pogorszyła sprawę]. Co jeszcze... teraz pora chyba na osłodę :d Więc: bardzo fajnie dobierasz dodatki [pomijając to, że wykorzystałaś tylko te high quality co jest plusem], wszystko pod kolor i styl, a w "2" wcale to nie jest takie łatwe. Tak a'propo to identyczne łóżko mam ściągnięte do trójki :d No, to chyba wszystko. 7 pozdrawiam
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek nie jest zły, może mnie nie powalił na kolana, ale wszystkie meble wydają się dobrze ustawione no i w optymalnych ilościach. Coś z tym dachem jest nie tak (w środkowej części), ale to chyba wina automatycznego zadaszania. Moja ocena to 8/10. Powodzenia w następnych projektach.
#4 |
Guest
|
![]()
no to bryła jak dla mnie okropna 2/10 ;D
salon nawet ładny tylko jak by była inna kanapa moze było by ładniej kuchnia nie w moim guście ;p 3/10 to u góry jakby salon może być , nie pasuje mi ten dywan chiński czy to dywan ? 6/10 łazienka mi sie bardzo podoba ale cos mi tam brakuje xd 9/10 sypialnia troche taka za ponura xd 2/10 ogród no moze byc 4,5/10 moze posciągaj lepsze meble i wgl to moze to lepiej wyjdzie ;p ale dawaj je tu na forum i cwicz a pózniej bd cudy tworzyła . ;] ogólnie 5/10 |
![]() |
#5 |
|
![]()
Nie kumam... 5/10???
Jak dla mnie TO JEST ŚWIETNE! Gdyby nie widok za oknem w salonie to wygląda ten dom jak W REAL'U! Jeden z najlepszych domów jakie widziałam w Sims 2. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: kwestia gustu
![]() Jedna z tych mieszanek neta (płatne dodatki! =o) i Maxisa, która nie wyszła najlepiej ![]() Najfajniejsza sypialnia, najgorsza łazienka i ten pokój, gdzie stoi komputer. Reszta taka sobie. Pamiętaj, o trzymaniu się w miarę możliwości jednej linii kolorystycznej i postaraj się o fajnych "zastępców" rzeczy z Maxisa ![]() Zdaje mi się, że rzeczy z domu są tylko z paru stronek. Warto poszperać po sieci i znaleźć też inne ![]() 5/10 Ostatnio edytowane przez Liv : 25.04.2011 - 11:09 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dziękuję za komentarze. Zaczynam dostrzegać niektóre potknięcia. Postaram się pokombinować w najbliższym czasie. Nigdy nie lubiłam przepychu i tworzyłam klasyczne domki bez tysiąca bubli walających się po blatach i podłodze. Maxisa dyskryminować nie lubię, nie uważam, że internetowe dodatki są bardziej "pro", no ale myślałam, że akurat tu nie wyglądają tak źle w połączeniu z obiektami od Maxisa.
Chyba najwyższy czas zacząć stawiać dachy samemu xd Mam z tym problemy, bo wychodzą mi nieproporcjonalne, ale poćwiczę. Co do podłóg, również przyznaję rację, postaram się uważniej dobierać je do pomieszczeń. A teraz wybiorę się na poszukiwanie dekoracyjnych obiektów i może jakiś krzaczków. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Zacznę od tego, że to raczej aleja nie jest królewska. Królewski to masz dom.
Gdyby jeszcze dorzucić coś w ogródku było by po prostu idealnie ! 8/10 Dom wewnątrz aż lśni ![]() Lecz mam duże "ALE". Mianowicie w kuchni jest pusto i trochę "głucho". 6.5/10 Podobnie jest w salonie ale to już pół biedy. 8/10 Reszta parę niedociągnięć, lecz mi się podoba. 7.5/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Hmm, podoba mi się
![]() Widzę jakieś niedociągnięcia z dachem, no i brakuje mi tu ogrodzenia oraz ogrodu. Wnętrze super, szczególnie kolorystycznie i stylowo ![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Bryła ładna.Salon mi się bardzo podoba bo jest zielony fajne kanapy w niej stoją.Kuchnia jest też fajna taka delikatna najlepsze są okna i podłoga.Gabinecie podoba mi się kolor ścian i laptop.W łazience są ładne meble toaletowe z drewna bardzo ładne są.Sypialnia jest za blada nie podoba mi się ta biel ale szafa jest spoko.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|