![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oto moje następne dzieło, tym razem sim Alexander Dias, zrobiłam go dawno ale dopiero teraz chce go wam przedstawić. Nie wiem dlaczego ale kojarzy mi się z Hiszpaninem, a wam, proszę o szczere komentarze i krytykę.
z bliska ![]() nacodzień ![]() wizytowy ![]() piżama ![]() sportowy ![]() kąpielowy ![]() (dowiedziałam się jak zmienić rozmiar ale nie wiem jaka to jest wielkość bo wybierałam na oko) strój wizytowy, by powiększyć kliknąć, chyba wiecie Ostatnio edytowane przez Serakel : 19.06.2010 - 17:22 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Właśnie przed chwilą zrobiłam 2 simki, siostry Camille i Kimberly(Kim) Pakerson, zrobiłam je bo mi się nudziło gdy grałam moja simka Beverly. Oto one
Zacznijmy od Camille Z bliska ![]() codzienne ![]() wizytowy ![]() to zdjęcie mi nie wyszło, jest prześwietlone piżama ![]() sportowy ![]() kąpielowy ![]() A teraz Kimberly z bliska ![]() codzienny ![]() wizytowy ![]() piżama ![]() sportowy ![]() kąpielowy ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Sim to porażka (choć w ts3 nie da się nic sensownego z nimi zrobić- więc nie ocenię)
Simki- jakby robione na jedno kopyto, brakuje w nich oryginalności. Powiedzmy, że mogą być. |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Sim jak dla mnie średni (ale + za długie włosy), ale simki są śliczne
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ten sim jest super. Bardzo mi się podoba. I faktycznie kojarzy się z Hiszpanem (może przez to nazwisko? )
![]() Siostry również są bardzo ładne, nawet nie potrafię ocenić, która z nich jest ładniejsza ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|