![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dom jest zbudowany tylko z obiektów z gry oraz ze store.
Posiadłość należy do rodziny Issert. Zamieszkują go Mey, jej dwóch synów Kiray i Shuan, oraz jej młodszy brat Tanse. Bryła i ogród ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zdjęcia nocą ![]() ![]() ![]() garaż ![]() ![]() kuchnia i salon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() łazienka ![]() ![]() ![]() korytarz na piętrze ![]() ![]() ![]() łazienka ![]() ![]() pokój architekta (Tanse) ![]() ![]() ![]() pokój matki (Mey) ![]() ![]() ![]() pokój bliźniaków (Kiray i Shuan) ![]() ![]() ![]() ![]() rzuty ![]() ![]() ![]() (mały budynek) biuro architekta ![]() ![]() ![]() ![]() piwnica ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie za bardzo chce mi się komentować, bo muszę napisać, że dom mi się podoba
![]() Nie bardzo pragnę też to pisać, ale: - świetne meble i kolorystyka; - ładna bryła; - ciekawe podwórko; Niestety muszę dać ci 10 ![]() Ale żeby nie było, że nie mam uwag, to powiem, iż wkurza mnie ta zielona okładzina na balkonie ![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mi się podoba cały dom i nie mam się do czego specjalnie przyczepić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Matko. Ten dom jest cudny *,*
Daj go do pobrania :>
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dom jest pod każdym względem niemal idealny
![]() 10/10, ofc |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Znowu jakieś dziwne rzeźby w ogrodzie. Zwariuję przy Tobie dziewczyno
![]() Bryła nawet nawet, przypomina mi mały bloczek ![]() Garaż fajnie urządzony, ale nie pasują tam te obrazy klasyczne. Nikt tak cennymi rzeczami nie dekoruje pomieszczenie narażone na włamanie ![]() Do łazienek, jak zawsze, nie mam zastrzeżeń ![]() Pokój architekta trochę mnie przeraża ze względu na te ciemno seledynowe barwy na łóżku i w obrazach. Przez to wydaje się taki kosmiczny. Pokój chłopców bardzo mi się podoba. Jest taki przytulny. Ogólnie domek bardzo udamy ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|