![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dobry
![]() Pierwszy raz chwalę się na forum swoimi wypocinami budowlanymi, więc proszę o wyrozumiałość ![]() Nie będę się rozpisywać, bo nigdy nie mam weny do takich rzeczy... do tytułu tez, jak widać. Proszę o komentarze, przygotowałam się psychicznie ![]() Bryła ![]() ![]() ![]() Wnętrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Strych ![]() Ogród ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
bryła i ogród - średnie
za to wnętrza mają bardzo fajny klimat najbardziej podoba mi się kuchnia ^^ 8/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba ten żywopłot dookoła domu, a zwłaszcza te "zniżenia" przy oknach - tak fajnie to wygląda ^^ No i ten ogródek za domem ładnie się skomponował z całym podwórkiem, jest niby na uboczu, a jednak bardzo ciekawie umiejscowiony :] Namiot również dodał uroku, i ta wierzba (jak mógłbym o wierzbie nie wspomnieć? to bardzo dla mnie wyjątkowa 'rzecz'). Bryła jest świetna, wnętrza także. Łazienka mnie zadziwiła ;O Ten prysznic jest niesamowity, a w sypialni zaś - obraz na ścianie. Kiedy ja będę umiał takie cuda budować? Ahaś, no i zapomniałem dodać, co mi się nie podoba: Po pierwsze - na jednym zdjęciu widać simkę, a po drugie - brak rzutów (bardzo mi na nich zależy, więc gdybyś mogła dodać... ;-)). Ocena ogólna: 10/10
|
![]() |
#4 |
|
![]()
Nie podoba mi się bramka. Koniec. Reszta jest boska ^^
#5 |
|
![]()
laisha, dzięki
![]() Sherlock, postaram się zrobić dla ciebie ![]() Inko, też mi się nie podoba, ale innej nie miałam ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Bardzo ładny domek. Wszystkie meble, tapety i dodatki są świetnie dobrane. Jest tu taki fajny klimacik. Mam nadzieję, że zaprezentujesz nam więcej swoich prac.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Bardzo ładny domek
![]() Jedynie bryła i ogród średnio mi się podobają ![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Omg ten domek jest boski a wiesz co oprócz pięknego wnętrza mi się podoba??te drobne szczególiki
![]() ![]() ![]() szkoda że ja nie mogę ściągać takich dodatków bo wtedy i ja bym poeksperymentowała z robieniem domków a tak mam tylko do dyspozycji maxisowe żeczy:/ A twój domek oceniam na 10/10 wszystko mi się tu podoba^^ nie mam się do czego przyczepić ![]()
#9 |
|
![]()
Jedyne co i nie pasuje to ogród, jest taki pustawy. Chodzi mi o przednią część. Położyłaś tam kamień i sruuu.
Ale reszta jest prześliczna. Urzekła mnie ta przytulanka niebieskiego smoka w pokoju dziecinnym ![]() I strasznie podoba mi sie ta trawa (chodzi o tą 'rzeczywistą' że tak się wyrażę. Można wiedzień skąd ją zassałaś? Kiedyś też miałam namiot na ogrodzie. Przespałam w nim jedną noc i TYLKO jedną, bo mnie mrówki oblazły, musiałam wykręcić sobie kleszcza ze stopy (dzięki Bogu, że tylko ze stopy ![]() ![]() ALe nikomu nie polecam tego pomysłu Brrrr.
mod edit: nieregulaminowa sygna. Ostatnio edytowane przez Red Trumpet : 09.05.2010 - 18:32 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładna bryłka
![]() 10/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|