![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gram wyłącznie ludźmi stworzonymi przez twórców gry lub wygenerowanymi przez grę. No i mam taki mały kłopot. Gdy mi dorasta jakiś nastolatek, to mu szukam drugiej połowy. W kontaktach nie widzę żadnej różnicy między młodym dorosłym, a dorosłym. Można to jakoś sprawdzić, bez konieczności zmiany aktywnej rodziny? To by mi znacznie ułatwiło swatanie.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Przy organizowaniu imprezy jeżeli najedziesz myszką na osobę, którą chcesz zaprosić pokaże ci się czy to młody dorosły czy dorosły. Ja tak zawsze robię, gdy kogoś poznaję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Muszę sprawdzić. Może to by było to. Nie muszę przecież urządzić przyjęcia. Tylko zaproszę kandydatów na drugie połowy, a jak już się dowiem w jakim są wieku, wszystko anulować. Dzięki za podpowiedź
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Nie musisz w ogóle organizować imprezy. Wystarczy, że przy zapraszaniu najedziesz myszką na odpowiednie nazwisko na liście.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
zmiana rodziny to nie taka straszna sprawa
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 15
|
![]()
Co do dorosłych i młodych dorosłych ... Być może to był błąd gry (który został usunięty przez łatkę, czy coś takiego), ale dawno, dawno temu (gdy była sama podstawa i 2 łatka ... strasznie dawno nie?) grałam osobą która była młodym dorosłym. Zakochałam ją w dorosłym i ... wszystko ładnie pięknie, każde z nich miało w kontaktach 100, ale mogli się tylko całować, czy raczej aż. O żadnym bara-bara nie było mowy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
U mnie nigdy tak nie było. Zawsze młody dorosły i dorosły mogli mieć romantyczne interakcje. Co do tematu, to ten sposób z przyjęciem jest genialny. Nawet wpadłam na pomysł, żeby faktycznie zrobić imprezę, taki "casting na żonę\męża"...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Gorzej, jak się mojemu świeżo upieczonemu młodemu dorosłemu spodobają wszyscy goście...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|