![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jakie mieliście w TS2 denerwujące momenty? Ja ostatnio posadziłam simkę przed tv, i włączyłam stację do której wrzuciłam moje wideo... akurat leciał klip 'The day that never comes' Metalliki... No to ustawiłam sobie kamerę na ekran, oglądam [przeważnie jak moi simowie oglądają coś w telewizji, to ja z nimi : D] i nagle w środku refrenu ta małpa wyłączyła telewizor, bo jej się chciało spać xd
Zapomniałam wtedy że jest w ciąży, miała resztkę energii : D |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mnie denerwuje jak każę simom oglądać TV. No to ok. Ogląda. Klikam opcję "Rozsiądź się" - sim wyłącza TV.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mnie wkurzają duchy , bo gdy mój sim w nocy śpi one włączają telewizor przed łóżkiem :/ a jak wyłączę to one i tak znowu go włączają :/
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
mnie wkurzały te głośniki, umieścisz w sypialni jeden, i w innym pokoju włączysz, potem wyłączysz wierzę, a one grająąąąąąaa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
@up: to jest straszneee
a mnie wkurza to, że nigdzie nie mogą wejść jak normalni ludzie, 5 metrów maja miejsca, a tupia noga jak jakies dziewczynki z serialu i machaja tymi lapami. o, i jeszcze. jak biore "rozsiadz sie" to leza na kanapie, ale za chwile wstaja. no i jak tu nie rozwalić komputera? @down: to też jest straszne
these are the lies I have created' Ostatnio edytowane przez BlackDevil : 05.08.2009 - 21:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
a mnie irytuje, że ględzą przy jedzeniu. o___O śpieszy się moja simka do pracy (ma jakieś 1,5 godz. do przyjazdzu samochodu a miała jeszcze się wykąpać) to ta nie...ponad godzinę będzie jeść gadając z narzeczonym. zupełnie jakby nie mogła kiedy indziej... : /
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No a mnie irytuje to, że jak się urodzi berbeć, lecą co godzinę z nim do lodówki i nic nie mogę zrobić, bo dziecko jest na pierwszym miejscu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
mnie wkurzają jak duchy które umarły np. przez basen rozlewają wode wokuł domu i trzeba potem zmywać wszystko, zadecka mnie też wkurza jak jest sim w stroju to ta sie drze i każe się przebierać
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Szlag mnie trafia jak mam dziecko nakarmione a sim po raz enty leci z nim do lodówki:/...
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A mnie denerwuje jak sim ciągle chodzi do lodówki (wszyscy mają zapełniony pasek głodu) i bez przerwy przyrządza jedzenie (często zostawiając je nieprzygotowane). Każę im wsadzić do lodówki, to potem znowu przyrządzają inny posiłek i w kółko. x_X
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|