![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ehm, dawno mnie tu nie było, a w tym dziale goszczę pierwszy raz. Do simsów 3 usiadłem drugi może trzeci raz dopiero, tak więc domek który prezentuję poniżej nie posiada dodatków z internetu. Właściwie ograniczyłem się do renowacji samych wnętrz pragnąc zobaczyć na co "Trójkę" stać.
I tak oto mamy domek, bryła do bólu prosta jak to w gotowych domkach od EA zwykle bywa. ![]() Kolumienki na ganku wyglądają dość mizernie i po kilku próbach podreperowania ogólnej prezencji frontu domu dałem sobie spokój i przeszedłem do środka. Salon połączony z kuchnią: ![]() ![]() ![]() ![]() Po prawej drzwi wejściowe, bardziej po lewej drzwi do łazienki. Mała łazienka: ![]() Korytarzyk prowadzący do sypialni: ![]() Mniejsza sypialnia: ![]() ![]() Większa sypialnia: ![]() ![]() I to by było na tyle, ogólnie rzecz biorąc da się zrobić niezły domek ale chyba jednak wolę 2 ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Seraf : 31.08.2010 - 20:22 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domeczek ^^ Z zewnątrz wygląda cudownie i w środku jest równie śliczny ;D Świetnie dobrane meble i kolorystyka dodają mu uroku
![]() ![]() 11 |
![]() |
#3 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Miło Cię znowu widzieć na forum
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo piękna sypialnia!
Jest taka normalna, nie simowa ![]() Ogólnie bardzo udana renowacja ![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
Jest piękny
![]() ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dość udana renowacja. Ogółem lubię jak tworzysz domy, wnętrza etc. Tutaj nie ma nic zaskakującego, ale mnie się podoba
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|