![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() [IMG]http://i51.************/14js46a.png[/IMG] ![]() W simowym Hollywood wrze. Wszyscy chc± zobaczyæ wasz nowy film! ![]() Zadanie polega na przygotowaniu trailera do waszego filmu. Wymagania: • Trailer (zwiastun filmu) musi byæ wykonany do filmu, który wy sami wymy¶licie. Czyli ¿aden ju¿ istniej±cy nie wchodzi w grê. • Powinien on mieæ d³ugo¶æ od 1 minuty do maksymalnie 3. • Wystarczy jedna wersja – w The Sims 2 lub The Sims 3. Wybór nale¿y do was. • Ten krótki filmik mo¿ecie obrabiaæ w dowolnym programie. • Dozwolone jest u¿ywanie wszelakich hacków, dodatków z Internetu. • Fabu³ê wymy¶lacie sami, lecz prezentacja ma zawieraæ tylko trailer. „Scenariusz” ma byæ niedostêpny dla g³osuj±cych. • Trailer mo¿e byæ umieszczony na dowolnym serwisie upload’uj±cym filmy wideo. Podzia³ pracy w grupach jest dowolny. Ostateczny termin nadsy³ania prac mija 04.12.2010 o godz. 20:00. Tak samo jak poprzednio wysy³aj± je opiekunowie dru¿yn, lub jego zastêpstwo. I tak samo jak poprzednio, maj± byæ ju¿ ostateczne wersje, bo nie bêdê ich wymieniaæ, ani tolerowaæ spó¼nieñ. Po tym czasie zostanie utworzony temat z prezentacjami i z sond±, w której g³osowaæ mo¿e ka¿dy u¿ytkownik forum thesims.pl. Zasady g³osowania dla przypomnienia: Cytat:
Pytania kierujecie do opiekunów swoich dru¿yn, ewentualnie, gdy ci nie wiedz± pytacie mnie. Przypominam, ¿e macie siê ich s³uchaæ! I graæ fair-play. Zadanie tylko do jednej z gry, bo i tak w zasadzie robicie tylko po³owê zadania... Najprawdopodobniej jest to ju¿ ostatnie zadanie, poniewa¿ mam wra¿enie, ¿e nie macie ju¿ ochoty na dalsze uczestnictwo. Jako, ¿e nie znam siê zupe³nie na krêceniu filmów, to regulamin mo¿e byæ trochê wybrakowany, dlatego zadajcie wszelakie pytania i propozycje, co mog³abym do niego dodaæ. Oba zdjêcia u¿yte w tre¶ci zadania nie nale¿± do mnie. Dziêkujê Björk za pomoc w wymy¶laniu tre¶ci konkursu. To tyle, ¿yczê wszystkim dru¿ynom powodzenia! |
|
|
![]() |
#2 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Sk±d: Warszawa
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() Nie po to prosili¶my o nabór do Wody, by konkurs siê skoñczy³ ![]() ¯yczê wszystkim fajnych pomys³ów. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
jakos nikomu innemu to nie przeszkadza;p ale w sumie co za roznica.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
no ja ju¿ powiedzia³am,¿e jak dla mnie konkurs móg³by siê nie koñczyæ w ogóle
![]() |
![]() |
#5 |
Sk±d: ...
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 10
|
![]()
szkoda ze to ostatnie...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Sk±d: mazowieckie
P³eæ: Kobieta
|
![]()
no szkoda, chcialabym nastepneee
![]() |
#7 |
Sk±d: Pi³a
|
![]()
niee ostatnieee
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
ja mam pytanie. Jesli chodzi Ci o upload filmu, to masz na my¶li youtube, czy stronê, z której mo¿na go ¶ci±gn±æ?
#9 |
Guest
|
![]()
no tak zeby mozna go bylo obejrzec
|
![]() |
#10 |
Reputacja: 15
|
![]()
no dobra, ale je¿eli go wstawiê ze swojego konta np. na youtube, no to juz ka¿dy bedzie wiedzia³ czyje to
![]()
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|