![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]() Dobra, wstawiam moje nowe dziecko z nadzieją że nie jest takie złe. Domek gotowy jest już jakiś tydzień ale nie chciało mi sie zdjęć zmniejszać
![]() Wielkie dzięki dla Centy za pomysł na nazwę ![]() ![]() Zapomniałem dopisać że jest to renowacja jakiegoś tam domu z Sunset Valley >D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięks !
And her mind aches And her heart breaks 'Cause she's silly Ostatnio edytowane przez αγάπη : 18.09.2011 - 18:07 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
osz osz osz to jest wspaniałe
wszystko idealnie dobrane, nic nie przesadzone, skromny fajny ogródek MUSZE TO MIEC!!111
#3 |
|
![]()
EKSTRA
![]() podoba mi sie wszystko proz obrazu dolce vita sratytaty. Jest miły i w moim guście. Niewiem czemu nazwals go Snem Jednorozca ale co tam ![]() DASZ GO DO SCIAGNIECIA ? i jakie dodatki wymagane tak btw?
#4 |
|
![]()
Niestety nie udostępnię tego domku do pobrana ze względu na płatne dodatki
![]() Wielkie dzięki za miłe komentarze
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
No... Fajny! Nie do końca rozumiem, dlaczego dałeś taki tytuł. Biorąc pod uwagę, skąd zaczerpnąłeś pomysł, domek powinien być różowy
![]() To taka drobna uwaga. Więcej nie mam. Dom jest naprawdę świetny ![]() Moja ocena: 10 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
tapeta ze wzorkiem za telewizorem jest swietna. i te granatowe roze na scianie.
podoba mi sie ten odcien brązów i beżów, bardzo ładny domek. 10/10 a no i z zewnątrz jest sliczny, to dla mnie cos.
#7 |
|
![]()
ej, ej, świetny domek aqapi ;o (zły człowiek zmienił nick)
nie ma się do czego doczepić, nie licząc ofkors tej pięknej czerwono-czarnej tapety połączonej z fioletową (?) farbą ![]() chyba, że to ja mam taki spaczony gust ;<
![]() |
#8 |
|
![]()
W sumie pewnie masz rację co do koloru farby i tapety, zawsze muszę coś pomieszać, jak nie styl to kolory >D
#9 |
|
![]()
Gdyby nie ta ściana i ten 'wianek" (XD) na drzwiach to byloby idealnie 8DDD
#10 |
Guest
|
![]()
No nie wiem, nie które rzeczy wydają się nie przemyślane.
Salon mi się nie podoba jest bez wyrazu, a do tego ta nie pasująca tapeta w kwiatki która miała ożywić pomieszczenie. W sypialni znowu moja ulubiona tapeta xd... Okna powinny być bardziej zasłonięte, bo te trzy zasłonki nie zapewnią prywatności ![]() ![]() Za to łazieneczka jest ładna, bardzo mi się podoba ![]() Jadalnia może być, ale nie pasuje do innych pomieszczeń w domu. Kuchnia jest jak dla mnie najlepszym pomieszczeniem w tym domu, ślicznie tam jest ![]() Bryła może być, ale ten płotek ogradzający płaską część dachu nie jest utrafiony. Ogród może być jest taki dziki, tajemniczy, zagospodarowałeś go tak, że nie widać, że jest mały, co jest oczywiście na plus ![]() Hamak jest bardzo fajnym pomysłem, można na pewno w nim wypocząć drzemiąc i obserwując motylki latające po ogrodzie Mam tylko zastrzeżenie co do stoliczka z krzesłami w ogrodzie ![]() ![]() Mam pewien niedosyt po tym projekcie, wiem, że masz większe możliwości w projektowaniu domów, ale tu ich chyba nie wykorzystałeś, ocenię bardzo surowo 6/10 Bo po prostu myślę, że robiłeś ten projekt tak bez pasji i stać Cię na o wiele więcej ![]() pozdrawiam Einarr |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|