![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam.
Mój problem polega na tym, że po włączeniu gry wyświetla się ekran powitalny (logo gry), po czym znika i nic się nie dzieje. Proces gry znika. Gra całkowicie oryginalna, wszystkie dodatki. Aktualnie gram bez dodatków z internetu. System Windows XP Professional DirectX 9.0c Procesor Intel Celeron D 346, 3066 MHz Pamięć 512 MB Karta graficzna nVIDIA GeForce FX 5500 Dodam, że na drugim komputerze gra działała bez zarzutu. Dziś zainstalowałam ją na komputerze, z którego piszę i pojawia się problem. Z góry dziekuję. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Usuń pojedyncze pliki znajdujące się w folderze EA Games/The Sims 2 z Moich dokumentów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A może aktualizowałaś kartę graficzną ?
Dodam, że czasami gra się nie otwiera bo miałem mało miejsca na dysku - tak było u mnie |
![]() |
![]() |
#4 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
Co do miejsca na dysku - mam niemal czysty dysk C i D (na którym zainstalowałam grę), więc akurat w to bym wątpiła. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Możliwe że to procesor, bo Celeron jest tak bardziej do pracy biznesowej nie do gier, ale miałem na nim simsy zainstalowane.
Spróbuj zaktualizować DirectX albo pobierz patcha do gry. |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]()
DirectX'a aktualizowałam od razu po zainstalowaniu gry.
Patch także pobrałam od razu po pojawieniu się problemu. Co do procesora - szczerze mówiąc, nie mam zielonego pojęcia. Ale teraz przeczytałam plik readme i wychodzi na to, że gra nie obsługuje mojej karty graficznej... Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|