![]() |
#1 |
Guest
|
![]() A o to mój nowy projekt,w końcu do mojej ulubionej sypialni mam salon :-),wiec mogłam zbudować domek...mogliby dać jeszcze kuchnie do kompletu,ta jest z tsr-szkoda tylko,ze autorka seta skopała lodówkę,jak chce dać jej czarny plastik,to lodówka jest czerwona zamiast czarna,ale znalazłam jakiś czarny pattern,tyle,ze nie bardzo pasuje do tego znika zastawa z górnych polek w szafkach ,a i zapomniałam kolumny pod balkonem,ale za to świetny jest ten nowy bluszcz od Murano,zrobił go specjalnie na kanty domów...mógłby dorobić jeszcze na płaskie ściany.Jeżeli ktoś ma szybkiego neta i chce zobaczyć zdjęcia w większej rozdzielczości,to zapraszam na mojego bloga.Zestawy ze Store są zmodyfikowane.Mam nadzieje,ze się mój domek Wam spodoba,jeszcze jedno,ja gram w domach,które tutaj prezentuje.
Zapomniałam dodać,żeby nie było problemów,ze jeżeli chodzi o bryle,to inspiracja były domy Elke z HomeSweetHome.com parcela 40x30 cena kolo 154tys.§ ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Ilona : 13.02.2011 - 08:34 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wow! Lubię takie domy - jest super! Jak dla mnie 10/10.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
Bryła jest ładna. Wnętrze też mi się podoba bo jest eleganckie i nowoczesne, ale także takie chłodne, przydałoby się więcej ciepłych kolorów
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Blask i sława - zdecydowanie odpowiednia nazwa. Ja bym jeszcze do tego dodawała Bogactwo. Piękne wnętrza utrzymane w klimacie, który akurat ja nie lubię, ale wyszły Ci bardzo ładnie i podobają mi się. Łazienka jest cudowna.
Szkoda, że nie dałaś od razu dużych zdjęć - lepiej by się oglądało. |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ten dom naprawdę jest świetny... albo lepiej- wspaniały!
Faktycznie lepiej by było, gdybyś dała duże zdjęcia, ale tak, czy siak... Dobra robota ^^ 10/10- bo jak mogłoby być inaczej ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|