|
|
#2 |
|
Guest
|
jest dosyć oryginalna.
powiedz proszę skąd masz jej buty? |
|
|
#3 |
|
Guest
|
No, jest trochę inna od reszty simów.
A buty stąd: digitalperversion.net/gardenofshadows/index.php?topic=13886.0 |
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
A mi się podoba. Ma ciekawe włosy i ładne buty. Czekam na kolejne, tylko może popracuj troche nad jakością zdjęć. Chyba że to wina gry? C:
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Axl Evans
![]() [img]http://oi51.************/15349jt.jpg[/img] Neil Smith ![]() ![]() Wiem że takie dziwne imiona i nazwiska, ale cóż. A co do jakości zdjęć, wydaje mi się, że mój komputer jest troszkę za słaby na TS3, chociaż dobrze działają, to zdjęcia są takie jakie są.
Ostatnio edytowane przez Sherrious. : 02.11.2010 - 09:54 |
|
|
#6 |
|
|
Axllll ! Bożee od razu przypomniał mi sie Axl Rose.
Tak tak Axl jest ładny, ale chyba troche za dużo kolczyków. A Neilowi dałabym jaśniejsze włosy, nie żółte (chyba że taki był zamiar) i bardziej 'ludzki' skin ^ ^. Ogólnie jest ok. A zdjęcia robisz printscreenem czy aparatem w grze ? |
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Haha, no bo Axl Rose to była inspiracja (proszę, bez komentarza xD). A Neil ma żółte włosy specjalnie. Chciałam żeby był dziwny. Zdjęcia robię aparatem w grze, bo printscreenem mi się nie bardzo chce.
|
|
|
#8 |
|
|
Nie podobają mi się Twoje simy. Po prostu nie lubię takich udziwnień.
Szkoda, że nie ma tego ostatniego zbliżenia na twarz. |
|
|
|
|
#9 |
|
|
Nienieniee. :c
Dziewczyna jest w miarę - chociaż i tak nie mój styl - ale za to, ten chłopak jest obrzydliwy. Nie dość, że taka twarz, to te kolczyki, które go jeszcze pobrzydzają. o,o |
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 14
|
Pozwolę ocenić sobie tylko ostatniego Sima (bo mój wierny, niezawodny komputer nie wyświetla pozostałych zdjęć
). Skin jest bardzo... oryginalny Te włosy (kolor) trochę do niego nie pasują, ale nie jest najgorzej. + za sweterek ![]() 8/10 |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|