![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Chciałbym przedstawić Wam, mój kolejny dom. Oczywiście bez dodatków z internetu. Zamieszkiwali go Andrew i Betty Stuart, jednak na starość stwierdzili, że wolą mieszkać w mieszkaniu, więc dom oddali córce Angelinie.
Oto Angelina: ![]() Nowa właścicielka postanowiła zrobić w środku gruntowny remont, jednak z zewnątrz oprócz wymiany okien, nie zmieniła nic. ![]() ![]() (Wiem, że zegar ma zły kolor ale nie wiem, czy to wina mojej grafiki, czy nie ale zmieniając kolory ustawiłem aby był czarny... nie wyszło, a zależało mi aby znajdował się w tym miejscu.) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za domem znajduje się park: ![]() ![]() ![]() Rzuty: ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Teren prywatny to tylko najbliższa okolica domu, to co jest ogrodzone, reszta to teren parku. rath. Ostatnio edytowane przez rath : 14.04.2011 - 10:57 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ten zegar na zewnątrz to taki z dupy trochę.nie wiem po kiego grzyba tam stoi
![]() bryła jest fajna. wnętrza ciekawie urządzone,ale pomieszałeś modern z,jak to nazywam,"domowym" stylem.i wyszło takie nie wiadomo co. ogrodu nie oceniam,bo się na tym nie znam. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Chryzantemie- Co do zegara, to chciałem żeby tam stał, po prostu i świadom jestem tego, że nie do końca tam pasuje (jest o tym w opisie).
A to pomieszanie stylu 'domowego' i modern to tak celowo, dlatego jest ta zmyślona historia o jej rodzicach. Wiesz takie połączenie pokoleń. Młoda Angelina- modern i jej starzy rodzice- styl 'domowy'. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A ja dalej nie rozumiem dlaczego ten zegar ma tam stać, mniejsza z tym. Bryła mi się nie podoba. Kuchnia też mi się nie podoba, za sprawą ścian. Sypialnia jest bardzo ładna, uważam, że to pomieszczenie udało Ci się najbardziej. A ten ogród to taki ponury dodaj tam jakieś kwiatki. ( ;
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Zegar tam stoi, żeby właścicielko domu wiedziała która godzina, bo w środku nie było miejsca na żaden zegar.
Nie przepadam za kwiatami, do tego uważam, że zepsułyby klimat z zewnątrz. Jednak widzę, że lubicie tutaj ogrody, więc przy następnej produkcji spróbuję coś zdziałać. Dzięki za komentarze. rath. |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
żeby sprawdzić która godzina,to musi wychodzić na dwór?biedaczka.współczuję zwłaszcza w zimowe poranki.
|
![]() |
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
@up: Na pewno ma zegar w komórce. A jeśli nie, to naprawdę bidula
![]() Co do domku: podoba mi się, ale jest trochę niedociągnięć. Np. dach nad tą wystawką z tyłu jest źle dopasowany, przez co pewnie trochę tam kapie do tego domu ![]() Wewnątrz podobają mi się czerwone akcenty, a w szczególności łazienka! W sumie to nie wiem dlaczego, ona po prostu ma coś w sobie ![]() 7 pozdrawiam
#8 |
Guest
|
![]()
Chryzantemie- nie mam dodatku z porami roku, więc nie mam zimy w simsach, cały czas jest ciepło.
Gio-Właśnie z tym dachem maiłem problem, bo z prawej strony była jakaś blokada i nie mogłem go dociągnąć, więc zostawiłem tak jak jest i myślałem, że nikt nie zwróci uwagi ;p. A jednak czujne oko nie przepuści błędu... ![]() rath. |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dałbyś Jakąś tapetę a nie te gołe cegły.Meble w salonie (sofy) też takie dziwne.Brzydki też ten wzór na łóżko i zasłony. Za to łazienka: Git.Ten dom ci troszkę średnio wyszedł: 6/10
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łe tam. Cegły są fajne. Zresztą jak cała reszta. Przyczepią się trochę sypialni, wygląda na niedopracowaną. Prawie całe pomieszczenie zajmuje łóżko.
Nie będę dziś wredna: 9,5/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|