![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Witam serdecznie. Chciałbym zaprezentować Wam mój pierwszy dom na tym forum. Uznałem, że ostatnio jest za dużo domów w nowoczesnym stylu, więc postanowiłem zrobić coś bardziej tradycyjnego.
Dom wybudowany jest na działce o rozmiarach 40x30. Cena: - umeblowane - 73984§ - nieumeblowane - 49055§ Proszę o szczere opinie, żeby wiedzieć co robię dobrze, a co zmienić. Wiem, że zdjęcia są dość kiepskie, ale dopiero się uczę. ![]() Dom przeznaczony jest dla czteroosobowej rodziny - rodziców, syna w wieku szkolnym i córki - najlepiej nastolatki. Cały dom wykonany jest bez dodatków z internetu. Bryła i ogród ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taras przy salonie ![]() Kuchnia i jadalnia ![]() ![]() ![]() Korytarz ![]() Sypialnia chłopca ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia rodziców ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Rzuty ![]() ![]() Download: http://www.megaupload.com/?d=5CVOHXJS Z góry dziękuję za opinie, mam nadzieję, że domek się spodoba. Ostatnio edytowane przez Conoscent : 08.08.2011 - 10:36 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Domek bardzo przyjemny. Fajnie wyszedł. Ogród trochę za skromny, ale lepsze to od przepychu
![]() Wnętrza ok. Fajna kolorystyka (oprócz pokoju dziewczynki - jest za ciemny i bardziej pasowałby do chłopaka). W salonie telewizor powinien być przy ścianie, a nie tak na wylocie (ktoś wbiegając przez drzwi mógłby go potrącić i spadłby na podłogę). Sztaluga nie powinna stać w ciemnym korytarzu, tylko w pomieszczeniu dobrze oświetlonym. Tyle uwag. Ogólnie domek podoba mi się ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ogólnie domek jest bardzo fajny i realistyczny. Zmieniłbym niebieski kolor ścian na jakiś bardziej pasujący do całości domu. Telewizor na środku pokoju to raczej kiepski pomysł. Chyba bym zamienił miejscami telewizor i sofę i trochę od drzwi przesunął, żeby przejście było swobodne. Ogród fajnie by było czymś zapełnić i kawałek ziemi przy stawie jakoś ciekawiej obrobić
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No całkiem fajny domek, podoba mi się bryła i ogród, oraz to, że jest garaż
![]() ![]() Mam zastrzeżenie to łóżek w pojedynczych sypialniach, są za klasyczne w porównaniu z meblami w reszcie domu ogólem domek bardzo udany, na plus zasługują maxisowe meble, podoba mi się także łazienka, która jest taka ciepła ![]() ocenię na 9/10 Zyczę powodzenia w dalszym tworzeniu |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Domek jest bardzo fajny taki przytulny...och jak ja lubię takie domki...
Och oczywiście że masz rację na tym forum jest za dużo domów nowoczesnych... Ja bym chciała mieć taki domek w grze i prosiła bym o download. Jak chcesz to mogę ci na pisać na PW jak sciągnąć go do pliku ? |
![]() |
#6 |
|
![]()
Jakoś udało mi się spakować plik i wrzucić na serwer. Oto link: http://www.megaupload.com/?d=5CVOHXJS
@Ilona-dział Downloads jest tutaj http://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=230 ,wiec prosze tam umiescic dom do pobrania,o ile spelnia on wszystkie warunki,w przeciwnym razie Twoj post tutaj zostanie usuniety Ostatnio edytowane przez Ilona : 08.08.2011 - 10:44 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dziękuje bardzo za dom jest śliczny...
Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam Kysiula... |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|