![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mianowicie, od jakiegoś czasu, gdy na jednym z zapisów próbuję włączyć widok miasta, gra często się zawiesza. Po prostu, muzyka leci w tle, kursorem można przesuwać po ekranie, natomiast w ogóle nie reaguje na kliknięcia. Uruchomienie konsoli kodów, itd. jest niemożliwe, w ogóle nic nie działa, konieczny jest reset komputera. Robi się tak zdecydowanie w większości przypadków, przez co nie da się normalnie grać, bo praktycznie przez cały czas trzeba siedzieć w domu... Zrobiłam już kopie pliku z tym felernym savem i przeinstalowałam wszystko. Nie pomogło...
Na innych zapisach jest normalnie. Słowo daje, ze ja przy grze nic nie majstrowałam. Obecnie nie używam żadnych modów ani dodatkowych akcesoriów(żadnych ubrań, fryzur, itd.). Na dysku mam jeszcze sporo pamięci, wszystko niby jest OK. Czy to możliwe, ze ten save się po prostu popsuł, tak sam z siebie? Gram na nim już sporo czasu i nie chce stracić tej rodzinki... Czy dałoby się to jakoś naprawić? Z góry dziękuję, jeżeli ktoś odpowie ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|