![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam : )
Dziś zaprezentuje wam domek mego autorstwa. Zbudowałam go dla rodziny 3 - 4 osobowej : ] Koszt domu wynosi 84 237 Simoleonow ; ) Dobra koniec tego przejdę do zdjęć ; )) Oto mamy całkowity wygląd zewnętrzny : ]] ![]() ![]() ![]() Z salonu przechodzimy do jadalni + kuchni ; )) ![]() Widok z Jadalni na Salon : ![]() Kuchnia : ![]() ![]() Widok z kuchni na jadalnie : ![]() ![]() Jadalnia : ![]() Teraz zaprezentuje Salon : ![]() Widok na przedsionek oraz schody : ![]() ![]() Widok z przednich okien salonu : ![]() Teraz przejdźmy do Sypialni rodziców, a oto wejście ; ) Drzwi ze str lewej - widok z salonu : ![]() Sypialnia : ![]() ![]() Ubikacja - wejście : ![]() -- ![]() Przedsionek : ![]() Teraz przechodzimy na piętro 2 - gie : ) Wiec pokażę wam korytarz wraz z kolejnymi pomieszczeniami : ] A oto on : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mały gabinecik : ![]() ![]() ![]() Pokój dziecinny : ![]() ![]() ![]() I balkon : ![]() ![]() ![]() A na koniec rzuty całej posiadłości : ] ![]() ![]() ![]() Zapraszam do komentowania : ]] |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
O wow, bryła jak na the sims 2 bardzo ładna, tylko nie pasuje mi tu kolor dachówki, mam nadzieję, że umeblujesz wnętrza
9/10 bardzo ładna bryła i jej otoczenie ![]() Ostatnio edytowane przez Spectrum : 31.07.2011 - 23:20 |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jest bardzo ładny domek! I bryła też bardzo super! Jedynym minusem jest to, ze nieumeblowany
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Błagam cię, umebluj to i pokaż.
Za to co pokazałaś już ci mogę dać 10, jak ładnie być umeblowała to było by to piękne ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Bardzo mi się podoba bryła bardzo ładna jest ale minusem jest to że nie jest umeblowany ale bardzo fajny
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dzięki za tak mile opinie ; )
Jak mi się gra włączy to umebluje go ( jeśli go jeszcze mam na grze ) ; = ) |
![]() |
#7 |
|
![]()
Przecież tu nie ma praktycznie co oglądać. Pustych wnętrz nie ogarniam.
Jedynie mogę ocenić kolorystykę, która w niektórych przypadkach kwiczy (ten seledyn na ścianie w połączeniu z brązowo podobną podłogą). Pokój dziecka powinien być bardziej kolorowy. Pomieszczenia są za duże (przynajmniej sprawiają takie wrażenie bez mebli). |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Lepiej by było gdyby dom był urządzony
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|