![]() |
#1 |
Creator
Reputacja: 10
|
![]()
To założyłam nowy temat.Mam nadzieje że i ten się spodoba.
A że akurat mam taki jeden pod ręką to pokaże kolejny domek.Przez problemy z grą to tylko mi zdjęcia zostały. Somerset
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
|
![]()
trochę za duże te kolumny ale jej.... to jest cudowne. kolory do siebie pasują, stylowo też. 10
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ten dom po prostu nie ma słabych punktów
![]() Nie mam Ci nic do zarzucenia, wszystko jest absolutnie na swoim miejscu ; ) Oczywiście 11/10. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jej szkoda że ci tylko zdjęcia zostały
![]() Ale tak to domek boski nie mam nic do zarzucenia ![]() 100/10 |
![]() |
#5 |
|
![]()
Wspaniała posiadłość!
Po zdjęciach jadalni przez chwilę sądziłam, że to restauracja ![]() Trochę mało zdjęć i pomieszczeń, jak na taki duży dom - tylko do tego mogę się przyczepić, bo czuję niedosyt ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Świetne zestawienie kolorów, ciekawe rozwiązania architektoniczne...
Ogólnie jestem pod wrażeniem... ale mam jedno ale ![]() Dodatki z neta. Niby są fajne, niby dobrze wykonane, ale jakiś niesmak po 2 jeszcze mi pozostał i preferuję budynki totalnie clean ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Widziałam ten domek jeszcze w fazie "produkcji" - gdy miałaś zrobioną prezentację twojego znaku powitalnego. Czemu nie pokazałaś wtedy całego domku? Jestem pod wielkim wrażeniem - zmieniłaś całkowicie styl. I ja zaczynam powoli ewoluować - od ogromu różnorodnych dodatków do wnętrz o niewielkim stopniu "zagospodarowania"
A domek jest świetny - szkoda, że to już czas przeszły "dokonany " ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Piękny! Szczególnie podoba mi się bryła. Jest taka elegancka, ale prosta. Podobają mi się rośliny, oraz otoczenie wokół bryły.
Wnętrza też niesamowite. Uwielbiam ten kamień i jasne drewno. One ocieplają te wnętrza. Wszystkie pomieszczenia mają w sobie coś niezwykłego. 10/10 |
![]() |
#9 |
|
![]()
Podoba mi się.
Jest tylko jeden minus - dwa dywany pod stołem. Wprawdzie to nie jest diabelnie tragiczne, ale dla mnie jednak jest brzydkie. Chciałabym mieć taką wypasioną chałupę dla moich ludzi, gdyż nie jestem obdarzona talentem budowy. Ale masz dychę, nie będę skąpa. |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
jest super, chcialabym umiec tak budowac! sympatyczna bryla, wnetrza sa ekstra! 11/10!
Ostatnio edytowane przez cheeba : 18.12.2011 - 13:30 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|