![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam,
posiadam oryginalną grę, ale nie mam stałego łącza internetowego (mobilny, z limitem) i dlatego moja gra nie jest zaktualizowana (gram w wersję 1.0.631.). Na płycie dodanej do Gier Extra było miasto Riverview, więc chciałam je zainstalować i zonk! wyświetla się komunikat "Instalacja nieudana:sprawdź, czy gra wykorzystuje najnowsze aktualizacje oprogramowania i spróbuj ponownie." No to OK, ściągnęłam kilka aktualizacji z kafejki (chyba do wersji 1.7), ale instaluje mi się tylko do 1.4, dalej nie chce ![]() Z żadną aktualizacją nie chce mi się zainstalować. Czy jest jakiś inny sposób na zainstalowanie tego miasta? Czy da się je w inny sposób mieć w grze? Bardzo mi zależy na tym mieście, bo już mi się znudziło Sunset Valley :/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Spróbuj zainstalować tylko ostatnią aktualizację do wersji chyba 1.29
Jakby nie pomogło, to może najpierw odinstaluj TS3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Mam ten sam problem. Odkąd zainstalowałam Zwierzaki, gra nie widzi Riverview. Przy każdej próbie instalacji tego otoczenia, wyskakuje identyczny komunikat, jak u Agusi95. Grę mam aktualną - 2 dni temu pobrałam najnowszą łatkę do zwierzaków. Zbytnio mi to nie przeszkadza, ale jednak wolałabym mieć w grze typowo wiejskie otoczenie. Nigdy nie wiadomo, kiedy może się przydać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
@Björk
Jak mówiłam, nie mam stałego internetu w domu, więc odpada. Byłby ktoś chętny do zgrania mi wszystkich łatek na płytę i wysłania mi ich? Zapłacę za wysyłkę w obie strony i płytę, szczegóły na PW. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|