![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Chciałabym wam zaprezentować dość specyficzną "budowlę", jaką jest loft. Starałam się trzymać wytycznych tego stylu i moim zdaniem wyszło całkiem nieźle, ale oceńcie sami.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serdeczne podziękowania dla Swistaq, za wykonanie dla mnie obrazów z Nicklami, Predatorami i za naklejkę z hokeistą ![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Fajnie, bo realistycznie!
Sypialnia zdecydowanie za ciemna. I okna jakieś dziwne są ![]() STRASZNIE podoba mi się sposób w jaki połączyłaś Maxisa z netem ![]() I jeszcze taka sugestia: to jest świetna rzecz i dzięki niej nie trzeba się martwić o te żółte krawędzie płytek i co za tym idzie - lepiej to wygląda na zdjęciach ;] 9/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
To jest przecudowne
![]() Wszystkie pomieszczenia mi się podobają, wszystko odpowiednio dobrane, po prostu ten projekt nie ma słabego punktu ![]() Moja ocena: nieskończoność/10. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Moim zdaniem one raczej pasują do typowego modernu. Nie użyłabym ich do loftu (może tylko to jedno, pionowe). Zauważ, że sypialnia jest otwarta, więc ciemne są tylko dwie ściany, a cała "ciemność" to tylko wrażenie przez pryzmat kąta fotki. Tak na marginesie, jest taka, bo ja osobiście kocham ciemne sypialnie. Sama mam czarne łózko i sypiam pod czarną pościelą (; Dzięki za ocenę (: |
|
![]() |
#5 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
WOW!
Modernistycznie, ale realistycznie ![]() ![]() Genialne płytki z kwiatem w łazience, mogę wiedzieć skąd? ![]() Faktycznie sypialnia trochę za ciemna, ale za to jaki gabinet ![]() Pięknie, pięknie, genialnie wręcz ![]() 9,5/10 za tą sypialnię :3 Ostatnio edytowane przez Meryam : 16.11.2011 - 14:42 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Śliczny. Bardzo podoba mi się łazienka.
Mam parę pytań jednak nie całkiem związanych z tym loftem. Co zrobić, żeby można było widzieć oba piętra na raz? Górne z perspektywy dolnego? I czy lustrzane podłogi są jeszcze gdzieś za darmo dostępne? Pytania nieaktualne. Odpowiedzi można znaleźć na forum. Ostatnio edytowane przez Liv : 16.11.2011 - 16:19 |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardo ładny, dobrze dopasowane kolory, wszystko ze sobą współgra.
Podoba mi się ilość kwiatów, oraz wszystkie detale. Pomimo tego, że dom jest doskonały nie mogłabym w nim mieszkać. Wolę bardziej mroczne, przytulne klimaty ![]() Aczkolwiek to tylko moje upodobanie, którym nie mogę się sugerować przy ocenianiu. Nie mam żadnych zarzutów, pięknie. 10/10
#8 |
Guest
|
![]()
świetny dom.
trzymałaś się jednego stylu, tylko sypialnia ciemna, i te dwa fotele na piętrze jakoś mi tam nie pasują. i te drzwi na ostatnim zdjęciu ;/ ale masz dużego + za realistyczne przedstawienie. 8,5/10 |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
No ja się zakochałam. Po uszy.
Nie wiem, czemu się tak tej sypialni czepiacie. Bardzo dobrze, że jest ciemna, lepiej się w takiej śpi. No przynajmniej mi, dlatego mi się podoba. Świetne wrażenie robi ten dom, jest "jak żywy" ![]() No ale tak czy siak mi się baaardzo podoba ta praca ![]() edit: no i w sumie żałuję, że nie ma żadnego zdjęcia obejmującego dom w całości. Chętnie zobaczyłabym jego bryłę. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|