![]() |
#1 |
Guest
|
![]() O ile sobie przypominam,to ostatni raz do dwójki zbudowałam coś rok temu,teraz mogę się cieszyć obiema wersjami na moim kompie,wiec postanowiłam coś "pokombinować" i z tego wyszedł taki domek
stoi na parceli 2x2 i kosztuje 57.212§,wiec jest dostępny dla średnio zamożnych simow mam nadzieje,ze się Wam spodobał :-) Ostatnio edytowane przez Charionette : 01.02.2015 - 21:01 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jest ładny ^^. Tylko nie podoba mi się, że w 'salono-kuchni' i na piętrze jest taka sama podłoga. Ogólnie jest ładnie.
Ocena: 9,5/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
O rany ! Więcej zdjęć z zewnątrz niż wewnątrz domu. Super dżungla tylko ta palma za parcelą jakaś dziwna
![]() Wewnątrz jest tak miło, ciepło i ten salon taki "żywy". Świetne. 10/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dom jest ładny, moim zdaniem tylko za dużo tych drzew i zielska . Kuchnia jest przepiękna i te kafelki turkusowe. 9,5/10
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
kuuurczę.
ten dom jest świetny. podziwiam ludzi, którzy umieją robić tak śliczne domy. sama lubię mieszkać w ; dżungli ; 10/10 oczywiście. pozdrowienia. ![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Świetny dom
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiesz, co mnie kłuje w oczy? Za mała ilośc dodatków. Tak, właśnie o to chodzi. Zabrałaś sie za projekt, który wymaga precyzyjnego i nowoczesnego spojrzenia na dom. Tutaj mi tego zabrakło, dom wygląda jak niezamieszkały, co w niektórych przypadkach jest dobre, tutaj jednak nie.
Ale ogólnie plus za kolorystykę, bo ta przypadła mi do gustu. ^^ |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Kolor ścian trochę nie pasuje. Kremowy + zielono-niebieski(?) = zły efekt dla mnie. I faktycznie, ogród jest tak zapełniony, że szok, ale na szczęście ja takie lubię.
![]() No, oprócz wspomnianych ścian to wewnątrz jest ślicznie i przytulnie. Dam 8,5/10 |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek jest cudowny.Bardzo mi się podoba.Ma fantastyczną bryłę.Zieleń jest fajnie ustawiona pasuje do domu bardzo mi się to podoba jest bardzo ładnie.W środku domu jest cudownie.Masz świetne meble bardzo ładnie pasują do otoczenia.Podoba mi się ten kolor ścian w jadalni jest świetny.Dom jest niesamowity.Podoba mi się bardzo łóżko jest superowe.Nie wiem co mam więcej powiedzieć.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|