|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Magda, (i wszyscy inni użytkownicy) tutaj masz galerię tych wszystkich zdjęć: http://chomikuj.pl/fifrok/Galeria+/D...lla+Melowbroke |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Przykro mi, ale ten dom wcale mi nie odpowiada. Za dużo wolnego miejsca! Ja rozumiem, że willa - duży dom - ale to nie oznacza, że ma on być pusty. Używając dodatków, tj. dywany, rzeźby i inne, dom wygląda na zapełniony.
Nie mam zbytnio ochoty analizować wszystkiego po kolei, powiem tylko to, co mi najbardziej przeszkadza: • na tym basenie, czy co to jest, z akwarium, jest zbyt ciemno! • bar - okropne kafelki, za dużo wolnego miejsca. • korytarz, czy jak kto woli przedpokój - tam nic nie ma! jest wiele pomysłów, by urządzić przedpokój, a Ty nie przedstawiłaś nic. ![]() Salon i sypialnia to jakaś masakra - w sypialni brakuje jakiegoś dywanu, dużego obrazu, stolików - no czegokolwiek, by ukryć tą ogromną pustkę. W salonie to samo... Kuchnia jest najlepszym pokojem, jaki stworzyłaś w tym domu. Ogród niczego sobie, chociaż brakuje mi jakiegoś miejsca do zabaw dla dzieci. Skoro w domu jest takie miejsce, to w ogrodzie również powinno być, tak mi się wydaje ![]() Tak więc... 4/10, przykro mi ![]() Pozdrawiam ![]()
#4 |
|
![]()
Dzięks za odp.
A teraz moje małe usprawiedliwienia co do odp Oliwwki: "na tym basenie, czy co to jest, z akwarium, jest zbyt ciemno!"-Tak ma być.Ponieważ piwnica ma atmosferę typowo imprezową.Ciemne światła nadają fajny nastrój.Atmosfera w niej jest wzorowana na klubach nocnych w TS3 (np.: Banazi). "bar - okropne kafelki, za dużo wolnego miejsca."-Jak wcześniej mówiłam piwnica jest typowo imprezowa.Przy budowie tego domu pomyślałam że do różnych kolorów nadaje się i czarny,i biały.Więc te kolory złączyłam.A co do pustki.Piwnica jest zrobiona na tyle wielka,żeby pomieścić masę przyjaciół-a ci przyjaciele żeby mieli też jakąś przestrzeń osobistą (żeby nie było jak w puszce sardynek). " korytarz, czy jak kto woli przedpokój - tam nic nie ma! jest wiele pomysłów, by urządzić przedpokój, a Ty nie przedstawiłaś nic."-przedpokój (jak ktoś woli korytarz) jest tylko miejscem łączącym kuchnię,jadalnię i mini barek z salonem.Służy tylko do przechodzenia. "Salon i sypialnia to jakaś masakra - w sypialni brakuje jakiegoś dywanu, dużego obrazu, stolików - no czegokolwiek, by ukryć tą ogromną pustkę. W salonie to samo..."-Hmm... Jestem osobą która nie lubi ciasnoty,małych pomieszczeń (dlatego uwielbiam jeździć na koniach a szczególnie w teren). Zrobiłam więcej miejsca żeby jak ktoś chce coś wstawić to niech wstawia-a nie przebudowuje cały dom.A sypialnie.Są tam obrazy,instrumenty,kanapa i pozostaje moim zdaniem tylko trochę wolnego miejsca. Za kuchnię w rzeczy samej przepięknie dziękuję! ![]() "Ogród niczego sobie, chociaż brakuje mi jakiegoś miejsca do zabaw dla dzieci. Skoro w domu jest takie miejsce, to w ogrodzie również powinno być, tak mi się wydaje "-Osobiście u mnie w realu nie ma takiego miejsca. W ogrodzie zrobiłam zraszacz i zjeżdżalnię i kilka zabaw. Ogród jest raczej na trening koni-więc dla osób których simy są z zawodu koniarzami taki ogród odpowiada ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Hmm.. dom ocenić trudno... Bryła.. nie jest najgorsza. Wnętrze głównie mi się nie podoba.. Pomieszczenia są puste.. tak naprawdę te rzeźby są po to, aby zapchać wolne miejsce, ale już po całkowitym i wyczerpanym urządzeniu danego pokoju. (przynajmniej moim zdaniem). Jeżeli chodzi o przedpokój, to on tak naprawdę nie jest tylko przejściem, korytarz jest wizytówką domu, ponieważ goście odwiedzający widzą go jako pierwsze pomieszczenie.. Kuchnia, jest chyba najbardziej zapełnionym pokojem w całym domu. Jadalnia jest dużym pokojem, co mi się raczej nie podoba, ponieważ pomieszczenie ma tylko stół i krzesła. Nie jestem również fanką "klubów nocnych"w piwnicy, ale kto co woli... mimo wszystko i tak mi się nie podoba. Głowna sypialnia (czerwona, tzw. "dla całej rodziny") to moim zdaniem katastrofa, tak samo salon. Chyba jedynymi miejscami które mi się podobają jest gabinet (mimo iż nie jest ukazany cały) oraz sypialnia morska (i to tylko 1 zdjęcie, nie mam pojęcia po co tam te, akwarium). Na koniec ogród. Ogród jest nawet, nawet, ale nie wiem poco jest tam nastawionych, tyle świateł. Wystarczyłoby po jednym co kilaka kratek (?). Reszta, czyli to czego tu nie zapisałam, nie podoba mi się w ogóle lub jest mi obojętne.. bez oceny i przepraszam, jeżeli cb uraziłam.. ".
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|